Mesotica

Kozmetikai kezelések

Mesotica

Mesotica iPeptide™ - A jövő kozmetikuma a jelenben

Miben más a MESOTICA?

A Mesotica azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú speciális peptid szérumokkal dolgozik. A Mesotica intelligens peptidjeivel drasztikus beavatkozások nélkül mindenki számára elérhető a szép, feszes, egészséges bőr.

A Mesotica professzionális arckezelés lépései:

A Mesotica szérumok, koncentrátumok úgy lettek kifejlesztve hogy a hatóanyagok szerkezete és felszívódó képessége miatt azonnali, látványos eredményt érhetünk el pl:ultrahang (1MHZ, 3MHZ) géppel történő bejuttatással. A hatóanyag szérumok és peptidek csöpögtetős végű flakkokban vannak, nem szükséges azokat külön fecskendővel felszívni, mivel maximális sterilitással, egyszerűen adagolhatóak.

Gondoltad volna, hogy….

A peptidek a szokványos arckrémekbe csak igen kis százalékos koncentrációval kerülnek be, így azok kedvező hatására akár 1 évig is várni kell. Ha ragaszkodsz a meglévő arckrémedhez, de hatását szívesen feltúrbóznád egy bőraktiváló peptidszuperkoncentrátummal, akkor kozmetikusod segítségével van lehetőséged kiválasztani a megfelelőt!

Hogyan működnek a peptidek?

A bőr alapjaként szolgáló kollagén határozza meg a bőr természetes vastagságát, textúráját. A 30 év alatti nők bőre elegendő kollagént tartalmaz, ezért feszes és sima. A kor előrehaladtával a bőr egyre kevesebb kollagént termel: elvékonyodik, megereszkedik, ráncosodik. A kollagén egymáshoz kapcsolódó aminósavak hosszú lánca. Amikor a kollagén lebomlik, rövidebb láncú aminósavak jönnek létre, ún.peptidek jelennek meg. A kollagén lebomlása peptidek létrehozásához vezet. Amikor peptideket tartalmazó kozmetikumokat használunk, a bőr a kollagén bomlástermékének véli, ezért a szervezet új kollagént állít elő. A kozmetikai peptidek, ezért hatékonyan csökkentik a ráncokat és fiatalítják a bőrt. A kozmetikai peptidek különböző típusai bár más-más hatásmechanizmussal, de elsősorban a ráncok mennyiségének csökkentését szolgálják. A peptidek két formáját ismerjük: természetest és szintetikust. A modern kozmetikai peptidek laboratóriumokban készülnek, ezért sokkal jobb eredményeket hoznak. Ráadásul maximálisan egészséges, bőrbarát módon!


A kezelés lépései:

LETISZTÍTÁS: MESOTICA Active Clean arctisztító géllel

ELŐKÉSZÍTÉS: MESOTICA sensonic peel 8% UV barát

MESOTICA ALKALMAZÁSA: A peptid széerumok és koncentrátumok bőrbe juttatása 3 fázisban történik, melyhez a MESOTICA DNA+HYALURON ultrahang gélt használjuk.

I.FÁZIS: Kiválasztjuk a bőrnek legmegfelelőbb szérumot 10 perc alatt bedolgozzuk.

II.FÁZIS: Kiválasztjuk a bőrnek legmegfelelőbb hatóanyagbombát 10 perc bedolgozás

III.FÁZIS: a peptid bombák! Különálló neuropeptidekkel segítjük az arc látványának javulását.

MASSZÁZS: E-vitaminban gazdag masszázs 20perc.

LEZÁRÁS: Mélyhidratáló arckrémmel

Ismerd meg a Mesotica érzést, és jelentkezz be kezelésre!


Rólunk mondták

"Tisztító arckezelésen voltam nálatok. A kezelés kíméletes, ugyanakkor nagyon alapos volt. Teljesen felfrissültem! :) "

B. Andrea, 34 , Szombathely

"Az O2 Balance kezelést próbáltam ki. Szimpatikus volt a kellemes környezet és a szívélyes kozmetikus, aki a kezelést végezte. A kezelés után úgy éreztem végre újra "lélgezik" a bőröm!"

K. Krisztina, 43 , Szombathely

"Virágszirom kezelésen voltam, kellemes,finom illetú relaxáló kezelés. A kezelés után arcbőröm felüdült és nagyon puha tapintású lett!"

Bné H. Veronika, 36 , Szombathely

"Az O2 Balance kezelést vettem igénybe, igazán kellemes és pihentető volt. A kezelést követően frissnek, tisztának és feltöltöttnek éreztem az arcbőrömet!"

T. Annamária, 40 , Szombathely

"Több kezelést is igénybe vettem már a Lívia szalonban: hyaluronos ráncfeltöltés, IPL végleges szőrtelenítés, O2 Balance kezelés. A hyaluron savas feltöltés valami szenzációs, az O2 Balance pedig rendkívül látványos. A klassz kezelések mellett, a személyzet is nagyon kedves, nagyon elégedett vagyok! :)"

Hné B. Erzsébet, 50 , Szombathely

"Arctisztításra foglaltam időpontot, mindennel elégedett voltam! Köszönöm."

D. Mariann, 37 , Szombathely

Itt találsz bennünket!

  • Bejelentkezés:
  • Email-címünk:
  • Nyitvatartás:
  • Címünk: