Vedd fel a kesztyűt a száraz bőr ellen!

Mi a teendő, ha az arcbőrödet szeretnéd megóvni a kiszáradástól?


Korábbi bejegyzésemben arról írtam, hogy milyen fontos szerepe van az egyes peelingeknek abban, hogy a különböző hidratáló hatóanyagok és vitaminok a bőr mélyebb rétegeibe juthassanak. (Nem olvastad még a cikket? Kattints ide >>>)

Kiemelten aktuális mindez most, hogy beköszöntött a szeles, nyirkos idő.A szélsőséges időjárás – legyen hideg vagy meleg – sosem kedvez a bőrnek, arcbőrünk pedig mindig védtelen marad. A jellemző téli időjárás hatására a bőr víztartalma csökken, rugalmatlanná, durva, száraz tapintásúvá válik és hámlani kezd.

Száraz bőr esetén kifejezetten ajánlott peeling módszer a bőrcsiszolás, ugyanis ez a kezelés kiválóan előkészíti arcbőrödet a hidratáló kezelésekhez.

Hidratálni annyit tesz, mint a bőr víztartalmát optimalizálni. Gondoltad volna, hogy hidratálni nem csak a víz segítségével lehet?

Tudtad-e például, hogy az arany tömege 300-szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal kivételesen jó hidratáló? Ajánlom hát figyelmedbe luxus 24 karátos arany arckezelést.

Hallottál már a hollywoodi sztárok csodafegyveréről, az oxigén lift arckezelésről? Az eljárás során az oxigén buborékoknak köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is tápláljuk, ezáltal az feszesebb, üdébb, fiatalosabb lesz, kisimítja és felfrissíti a fakó arcbőrt.

Ismered a magyar BIOLAbio kozmetikum családot, melynek termékei 95%-ban ökológiai termesztésből származó növényi alapanyagot tartalmaznak? Tapasztalatok alapján mondom, a BIOLA termékekkel végzett kezelések csodát tesznek a bőrrel.

Bizonyára nem ismeretlen számodra, hogy a kozmetikák világában egyre nagyobb teret hódítanak a különböző gépekkel végzett kezelések. Száraz bőr estén az ultrahangos hatóanyag bevitel a Neked való. A kezelés során egy nagyon kellemes rezgő masszírozó mozgást végez a kozmetikus által irányított kezelőfej, ilyen módon jutnak a bőr mélyebb rétegeibe (irha és bőralja) az értékes hatóanyagok. Az eredmény pedig felfrissült, élettel teli bőr.

Csupán néhány kozmetikai szalonban hozzáférhető alézeres tű nélküli mezoterápia. Az eljárás során a lokális hatóanyag bevitel az elektroporációvalvalósul meg és nagyon eredményes, mert itt a sejtszintű hatóanyag felvétel biztosított. Ez aztán tudomány a felsőfokon!

Válaszd bármely módját a hidratálásnak, arcbőröd meghálálja majd a törődést!

design & CMS by Webmark