Orvosi ráncfeltöltés

Orvosesztétikai kezelések

Orvosi ráncfeltöltés

 

KIZÁRÓLAG  ORVOS ÁLTAL VÉGEZHETŐ

SZALONUNKBAN A KEZELÉST DR.HENDE LÍVIA VÉGZI

SZOMBATHELYEN  ELSŐKÉNT  NÁLUNK! MOST MÁR TÖBB ÉVES TAPASZTALATTAL! 

ELMÚLTÁL MÁR 30 ÉVES?  KEZDENEK MÁR ELMÉLYÜLNI A RÁNCAID?

HA HATÉKONY RÁNCTALANÍTÁST SZERETNÉL, AKKOR: VEDD IGÉNYBE ORVOS ÁLTAL VÉGZETT RÁNCFELTÖLTŐ KEZELÉSÜNKET!

A hyaluronsavas feltöltés azonnal kisimítja a ráncokat a bőr alá juttatott töltőanyag segítségével! Gyors, megbízható, fájdalommentes és azonnal látványos!

 • azonnali látványos és tartós eredmények
 • tökéletesen egyenletesen betöltött hyarulonsavas feltöltés
 • bármely ráncra alkalmazható
 • nincs gyógyulási idő
 • biztonságos, nincs mellékhatás
 • minden bőrtípuson elvégezhető eljárás

SZERETNÉD VISSZAKAPNI AZ ÉVEKKEL EZELŐTTI ARCODAT?

Egy jól megválasztott és jó időpontban végzett beavatkozás, akár egy évtizeddel is visszafiatalítja az arcot. Erre ad lehetőséget a bőr természetes alapanyagát,a hialuronsavat visszaadó injekciós ráncfeltöltés. A hialuronsav a bőrben megtalálható nagy molekulasúlyú anyag, nagy mennyiségű víz megkötésére képes, ezáltal növeli a kezelt bőrfelületen a térfogatot.


 

„A szépség természetes előnyt jelent.” (Platon)

Az elégedett életérzés, jó közérzet egyik elengedhetetlen feltétele a jó megjelenés. Egy vizuálisan orientált társadalom soha nem képes megtagadni a szépség befolyását. Napjaink szépségideálját a média, magazinok által sugallt kép közvetíti felénk. 

HOGYAN KELETKEZNEK A RÁNCOK?

A ráncosodás nem egyszerű szépséghiba, hanem szinte jelképe az öregedésnek.

Az öregedés és a ráncképződés természetes folyamat, az viszont már egyénenként különböző, hogy ez mely életkorban jelentkezik.

A ráncok jelentkezése az arcbőrön a kor előre haladtával egyre erőteljesebb.

 A kollagén és az elasztin a bőr szöveteinek fontos alkotórészei, amelyek az idő múlásával nemcsak lebomlanak, hanem termelésük is csökken, ezáltal a bőr veszít rugalmasságából és megereszkedik. Ezek a jelenségek az öregedő arcon fokozottan jelentkeznek és petyhüdt hatást keltenek. A bőr meglazulása, a bőr alatti szövetek zsugorodása, az öregedés első megnyilvánulásai. A zsírpárnák csökkennek vagy eltűnnek, a ráncok, redők mélyülnek, szaporodnak, a szemek besüppednek, az arc kontúrjai elvesztik jellegzetességeiket. Mindez együtt jár a fáradtabb, idősödő arckifejezéssel, amely mai világunkban sok ember számára nehezen elfogadható, egyaránt hátrányt jelent a magánéletben vagy a munkában.

Egyre nagyobb az igény már fiatalabb korban is a fiatalos arckifejezés megőrzésére és a ránctalanítás elvégzésére.

HOGYAN HAT A RÁNCFELTÖLTÉS?

A ráncok elsimítására, az arckontúr megváltoztatására, valamint a keskeny ajkak megvastagítására szolgáló, egyszerű beavatkozás lényege, hogy a bőrbe vagy a bőr alá injekcióval speciális töltőanyagot juttatunk be, ami a ráncok alatt elhelyezkedve, azokat kiemeli, kisimítja. Az egyszerű, kb. fél órás ambuláns kezelés során, azonnal látványos eredmény érhető el, a páciens nem esik ki a munkából. (Angol nyelvterületen speciális elnevezése a „lunch.time procedure”, azaz „ebédidőben végzett beavatkozás”, ami a gyors és egyszerű módszerre utal.)

A ránc,-és ajakfeltöltés leggyakoribb indikációi:

 • homlokráncok
 • szemöldök közötti ráncok
 • arckontúr, orrgyök melletti ráncok
 • szem környéki ráncok
 • ajak körüli apró ráncok
 • ajakformálás, vastagítás
 • besüppedt hegek kiemelése

A gél állagú anyaggal a bőr természetes alkotórészét, a hiarulonsavat juttatjuk vissza oda, ahol a kor előrehaladtával ennek termelése már lecsökkent. A gél megköti a vizet, hidratál és feltölti a bőrt.

Az injekció pótolja az elveszett mennyiséget és javítja a megjelenést: szebbé teszi az arcvonásokat, kisimítja a ráncokat és teltebb ajkakat teremt úgy, hogy közben megőrzi annak természetes megjelenését!

Teendők ráncfeltöltés után

A hialuronsavas ráncfeltöltés kezelést követően, fontos, hogy a páciens a lehető legkevesebb mimikával kommunikáljon néhány napig. A hialuronsavas ráncfeltöltés kezelést követő héten  nem szabad olyan tevékenységeket végezni, amik hőmérséklet emelkedéssel  járnak, vagyis nem szabad szoláriumba, szaunába menni, kerülni kell a napozást, forró fürdőzést illetve a kozmetikai kezeléseket.


Rólunk mondták

"Tisztító arckezelésen voltam nálatok. A kezelés kíméletes, ugyanakkor nagyon alapos volt. Teljesen felfrissültem! :) "

B. Andrea, 34 , Szombathely

"Az O2 Balance kezelést próbáltam ki. Szimpatikus volt a kellemes környezet és a szívélyes kozmetikus, aki a kezelést végezte. A kezelés után úgy éreztem végre újra "lélgezik" a bőröm!"

K. Krisztina, 43 , Szombathely

"Virágszirom kezelésen voltam, kellemes,finom illetú relaxáló kezelés. A kezelés után arcbőröm felüdült és nagyon puha tapintású lett!"

Bné H. Veronika, 36 , Szombathely

"Az O2 Balance kezelést vettem igénybe, igazán kellemes és pihentető volt. A kezelést követően frissnek, tisztának és feltöltöttnek éreztem az arcbőrömet!"

T. Annamária, 40 , Szombathely

"Több kezelést is igénybe vettem már a Lívia szalonban: hyaluronos ráncfeltöltés, IPL végleges szőrtelenítés, O2 Balance kezelés. A hyaluron savas feltöltés valami szenzációs, az O2 Balance pedig rendkívül látványos. A klassz kezelések mellett, a személyzet is nagyon kedves, nagyon elégedett vagyok! :)"

Hné B. Erzsébet, 50 , Szombathely

"Arctisztításra foglaltam időpontot, mindennel elégedett voltam! Köszönöm."

D. Mariann, 37 , Szombathely

Itt találsz bennünket!

 • Bejelentkezés:
 • Email-címünk:
 • Nyitvatartás:
 • Címünk: