Hydro Care

Elektrokozmetika

Hydro Care

HYDRO Care H2O


„WASSER-VAKUUM” BIOTECHNOLÓGIA ALAPÚ PROFESSZIONÁLIS ESZTÉTIKAI KÉSZÜLÉK


Ismerkedj meg a Németországban legnagyobb érdeklődéstkiváltott multifunkciós aqua-terápiás készülékkel!

 

 

FUNKCIÓK

HIDRODERMABRÁZIÓS TECHNOLÓGIA ALAPÚ GÉPI MELYTISZTÍTÁS ÉS HYDROPEELING (mélyreható glycolsavas peeling)
DETOX MÉREGTELENÍTŐ/PÓRUSTISZTÍTÓ FUNKCIÓ
MÉLYHIDRATÁLÓ HATÁSÚ MICRO+ HYALURON BEVITEL AZ INTENZÍV MÉLYHIDRATÁLÁS ÉS A „TAKE UP SYSTEM” FUNKCIÓHOZ*
dermaceutical® OXYCUTIN INTENZÍV HATÓANYAG FELTÖLTÉS MICROPORLASZTÁSSAL, ERRE A CÉLRA KIALAKÍTOTT KEZELŐTOLLAL

*TAKE UP SYSTEM = speciális hatóanyag felvételt tesz lehetővé, micro+ hyaluron alkalmazással mely képes a - kezelés soron következő fázisában microporlasztással felhordott - hatóanyag koncentrátumok mélyre szállítását biztosítani.

 

PROFESSZIONÁLIS PREKOZMETOLÓGIAI FEJLESZTÉSEK

HIDRODERMABRÁZIÓ
A HYDROcareH2O hidrodermabráziós technológia innovatív fejlesztése új szintre emeli a mélytisztítást és a dermabrázióseljárásokat, ráadásul a készülék mikroporlasztásos hatóanyag bejuttatási technológiája új szolgáltatási terület beiktatást is biztosít az esztétikai intézmények számára.


TISZTÍTÓ VÁKUUM RENDSZER
A készülék a kristályos vagy gyémántfejes mikrodermabrázió alternatívájaként speciálisan erre a célra kifejlesztett folyadékot és vákuumot alkalmaz a bőr megfelelően intenzív, mélytisztító hatású előkészítésére, illetve egy külön funkcióban - egyénre szabható – hatóanyag, illetve micro+ hyaluronsav feltöltésére. A folyadék mennyisége és a vákuum erőssége aktuális bőrállapotnak megfelelően szabályozható.


SPECIÁLIS KEZELŐFEJ
A kezelőfej kiképzése lehetővé tette, hogy az abrázió következtében leváló hámsejteket a folyadék magávalvigye egy erre alkalmas gyűjtőtartályba. Az eredmény: makulátlanul tiszta, intenzíven hidratált és intenzív hatóanyag- koncentrátumokkal kezelt bőr. Az alkalmazott wasser-vákuum következménye a szövetek anyagcseréjének, a vérkeringésnek és a nyirokáramlásnak az aktívabbá tétele
is.


A HYDROcareH2O hidrodermabráziós technológia és a spirálistól a szemcsésig kialakított egyedi fejek lehetővé teszik a maximálisan kontroll alatt tartott alkalmazást. A kezelés mindig 100%-ig biztonságos, nem fordulhat elő túlkoptatott bőrstruktúra, a túlkoptatás esetleges mellékhatásai teljesen kiküszöbölődnek. Nincs bőrirritáció, a koptatás mindig egyenletes és kontrollált.

A kezelés hatására a hatóanyag felszívódó képessége javul, fokozódik a sejtek regenerálódása és az alkalmazott folyadékoknak köszönhetően csökken a ráncok mélysége, rugalmasabbá válik a bőr, mely így jelentősen hatással lesz az arc kontúrosabbá tételére.

A készülékbe épített kezelő toll biztosítja a hatóanyagok mikro porlasztással történő bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelő tollba egyedülálló problémamegoldó dermaceutical® OXYCUTIN hatóanyag család áll rendelkezésünkre. A koncentrátumok a tollba tölthetőek. Az OXYCUTIN ampullák kimagasló koncentrációban tartalmazzák a hyaluronsavat (ráadásul abbólis a legjobbat a micro+ hyaluront*) illetve a vitaminokat, az antioxidánsokat és a high-tech prekozmetológiai hatóanyagokat.


* ez megy a legmélyebbre, illetve marad tartósan a bőrbe, feltöltve a kocsonyás alapállományt és képes magával vinni más értékes hatóanyagokat is. (TAKE UP SYSTEM)

PROFESSZIONÁLIS KEZELÉSI

A HYDROcareH2O MÓDSZER 5+1 LÉPCSŐS KEZELÉSEK VÉGZÉSÉT TESZI LEHETŐVÉ EGY ESZTÉTIKAI KEZELÉS KERETEIN BELÜL. A FUNKCIÓKAT ILYENKOR EGYMÁSRA ÉPÍTVE, EGYMÁS UTÁN SORBAN KELL ELVÉGEZNI DE AZ EGYES FUNKCIÓKAT KÜLÖN IS LEHET HASZNÁLNI (PL. MÉLYTISZTÍTÁS, PEELING, DETOX). EZEK MÁS KEZELÉSEK ELŐKÉSZÍTÉSÉHEZ IS SIKERESEN ALKALMAZHATÓAK.
 

PROFESSZIONÁLIS KEZELÉSI:


1-2. HIDRODERMABRÁZIÓS GÉPI MÉLYTISZTÍTÁS és HYDRO-, MÉLYPEELING Speciális dermaceutical® liquid-del dolgozunk. Direkt tisztításhoz és glycolsavas peelinghez lettek kifejlesztve. A pH tekintetében 3,5 pH feletti termékek, hogy az eljárást egész évben – nyáron is – alkalmazn lehessen! Céljuk az elhalt hámsejtek leválasztása és eltávolítása, zsírtalanítás, mélypeeling, hydrodermabráziós hatás.


3. DETOX Méregtelenítés, pórus mélytisztítás


4. MÉLYHIDRATÁLÁS és TAKE UP SYSTEM* micro+ hyaluron-nal


5. MICROPORLASZTÁSOS HATÓANYAGBEVITEL VITAL – PURE – CARE – SHINE – RECOVER
• VITAL - problémamegoldó stresszes bőrre
• PURE – hidratáló kezeléshez
• CARE – tisztátalan bőrre
• SHINE – pigmentációs zavarokra
• RECOVER – ránctalanító, feszesítő kezelésekhez


+1 EXTRA BIO LIFTING A „wasser-vakuum” biotechnológiának köszönhetően az 1-4 lépésnek extra gyors bio-lifting hatása is van. 

KEZELÉSEK:

 • MÉLYTISZTÍTÓ ELŐKEZELÉSEK HYDRODERMABRÁZIÓS HATÁSSAL
 • 4-5 LÉPÉSES AKTÍV HIDRATÁLÓ KEZELÉSEK
 • TISZTÍTÁST HELYETTESÍTŐ ÉS/VAGY KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSEK
 • SPECIÁLIS KEZELÉSEK:
  • Stresszes bőr kezelés
  • Pigment kezelés
  • Anti-aging kezelés


A HYDROcareH2O KEZELÉSEK FÁJDALOMMENTESEK.


Rólunk mondták

"Tisztító arckezelésen voltam nálatok. A kezelés kíméletes, ugyanakkor nagyon alapos volt. Teljesen felfrissültem! :) "

B. Andrea, 34 , Szombathely

"Az O2 Balance kezelést próbáltam ki. Szimpatikus volt a kellemes környezet és a szívélyes kozmetikus, aki a kezelést végezte. A kezelés után úgy éreztem végre újra "lélgezik" a bőröm!"

K. Krisztina, 43 , Szombathely

"Virágszirom kezelésen voltam, kellemes,finom illetú relaxáló kezelés. A kezelés után arcbőröm felüdült és nagyon puha tapintású lett!"

Bné H. Veronika, 36 , Szombathely

"Az O2 Balance kezelést vettem igénybe, igazán kellemes és pihentető volt. A kezelést követően frissnek, tisztának és feltöltöttnek éreztem az arcbőrömet!"

T. Annamária, 40 , Szombathely

"Több kezelést is igénybe vettem már a Lívia szalonban: hyaluronos ráncfeltöltés, IPL végleges szőrtelenítés, O2 Balance kezelés. A hyaluron savas feltöltés valami szenzációs, az O2 Balance pedig rendkívül látványos. A klassz kezelések mellett, a személyzet is nagyon kedves, nagyon elégedett vagyok! :)"

Hné B. Erzsébet, 50 , Szombathely

"Arctisztításra foglaltam időpontot, mindennel elégedett voltam! Köszönöm."

D. Mariann, 37 , Szombathely

Itt találsz bennünket!

 • Bejelentkezés:
 • Email-címünk:
 • Nyitvatartás:
 • Címünk: