O2-Balance

Elektrokozmetika

O2-Balance

O2 -BALANCE


OXIGÉNNEL DÚSÍTOTT HIALURON BELÖVÉS TŰ NÉLKÜL

HATÉKONY RÁNCFELTÖLTÉS, LIFTING, MÉLYHIDRATÁLÁS

SZOMBATHELYEN ÉS VAS MEGYÉBEN CSAK NÁLUNK! 

 

O2-BALANCE ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

Ez az innovációnak számító készülék mérföldkő lett az oxigén kezelések és a hyaluron töltések területén. Szabadalom által védett – kezelőfejei gondoskodnak a 100%-ban biztonságos és hatékony kezelések végzéséről. A hyaluron infúziós pisztoly, valamint 24 karátos arannyal, bevont applikátorok a nagy nyomású, fájdalommentes, hyaluron belövéshez, és az ionizált oxigén modul, a készülék sok rétű felhasználását tesz lehetővé. A készülék egy speciális molekula csapdában előállított, majd filterezett kb. 96%-os molekuláris oxigénnel dolgozik. A molekuláris oxigén a hyaluron szérum katalizátoraként működik, amit az infúziós pisztoly, érintés nélkül, rendkívül finom porlasztással juttat be a bőr mélyebb rétegébe. A molekuláris oxigénnek és a porlasztásnak köszönhetően a hyaluron hatása megtöbbszöröződik, nagy része azonnal beépül, és azonnal, látványos hatást eredményez.

EGYEDÜLÁLLÓ ORVOSTECHNIKAI MINŐSÍTÉS

Egy teljesen egyedülálló készülék, amelyet az EU által kiadott CE 0044 és ISO 13485 igazolással orvosilag hitelesítettek, „ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ” minősítéssel. Ez a minősítés garanciát jelent a kiemelkedő hatékonyságra és a kezelések 100%-os biztonságára. A készülékkel a bőrt károsítani nem lehet, és a kezelések garantáltan fájdalommentesek.

Orvosi eszközökre jellemző anyaghasználat, 24 karátos arany bevonat

 

Anti-ageing kezelések 96%-os molekuláris oxigénnel dúsított hyaluron infúzióval

Extrém hatóanyag bevitel, transzdermális ráncfeltöltés, érintés nélkül, 96%-os molekuláris oxigénnel! A kezeléshez azonnali hatással rendelkező, védjegy oltalom alatt álló dermaceutical ® TRANSCUTIN hatóanyagokat használunk, melyek első oszályú liposzóma csomagba zárt magas dózisú transzdermális hatóanyagok. A felhasznált transzdermális hatóanyagaink - a német biztonsági előírások alapján gyártott - bőrgyógyászati minőségű, káros vegyi összetevőktől mentes hatóanyagok.

A kezeléshez használt alacsony molekulás hyaluronsav az egyik legjobb összetételű hyaluron, és ez nem minden. A o2-balance kezelésekhez használt hyaluront - egyedülálló módon - 99,9%-osan megtisztított levegőből nyert, 96%-os koncentrációjú, színtiszta molekuláris oxigénnel visszük be.

Miért fontos ez? Mert a molekuláris oxigén a legtökéletesebb vivőanyag az alacsony molekulás hyaluron számára. A 96% molekuláris oxigénnel bevitt hyaluron hatása többszöröződik nagy dózisú színtiszta oxigénnek köszönhetően, ezért a kezelés látványosabb és tartósabb is. Ez az extra hatás más érintés nélküli kezeléseknél - sima sűrített levegővel történő hatóanyag bevitel során - nem jön létre, úgy ahogy az a biológiai bőrfiatalítás se, ami a nagy dózisú molekuláris oxigénnek és a kezelőfejjel végzett precíziós nyirokdrenázsnak köszönhető.

A kezelés itt még nem ér véget. Egy speciális nagy nyomású hyaluron belövő pisztolynak köszönhetően - mely egyedülálló szabadalom - a kezelés során hyaluron szérumgéllel tölthetőek fel a ráncok. A kezelés ezen része is teljesen fájdalommentes és azonnal látványos!

És ezután jön a ráadás: a kezelés eredményét megtámogatjuk belülről is a fokozott sejtlégzést elősegítő nagy dózisú - ezúttal ionizált oxigénnel!

 

KEZELÉSEK MENETE

1. Intenzív előkészítés és fertőtlenítés

2. Nyirok pontok aktiválása

3. Precíziós nyirokdrenázs és/vagy molekuláris oxigén + hyaluron infúzió

4. Hyaluron és transzdermális hatóanyagok belövése

5. Utókezelő alkalmazása

Extrém hatóanyag bevitel, transzdermális ráncfeltöltés, érintés nélkül, kb. 96%-os molekuláris oxigénnel!

Tudtad? Ha csak simán egy hatóanyagra bízol egy kezelési eredményt, az a bőröd számára messze nem elegendő. Válaszd az 5x hatékonyabb o2-balance kezeléseket, a kiemelkedő eredményeiért és bőröd biológiai fiatalítása érdekében.

o2-balance - egy eljárás, mely 5x többet nyújt, mint más érintés nélküli kezelés!

A kezeléshez azonnali hatással rendelkező, védjegy oltalom alatt álló dermaceutical ® TRANSCUTIN hatóanyagokat használunk, melyek első oszályú liposzóma csomagba zárt magas dózisú transzdermális hatóanyagok. A felhasznált transzdermális hatóanyagaink - a német biztonsági előírások alapján gyártott - bőrgyógyászati minőségű, káros vegyi összetevőktől mentes hatóanyagok.

A kezeléshez használt alacsony molekulás hyaluronsav az egyik legjobb összetételű hyaluron, és ez nem minden. A o2-balance kezelésekhez használt hyaluront ~99,9%-osan megtisztított levegőből nyert, kb. 96%-os koncentrációjú, színtiszta molekuláris oxigénnel visszük be. Miért fontos ez? Mert a molekuláris oxigén a legtökéletesebb vivőanyag az alacsony molekulás hyaluron számára. A kb. 96% molekuláris oxigénnel bevitt hyaluron hatása többszöröződik nagy dózisú színtiszta oxigénnek köszönhetően, ezért a kezelés látványosabb és tartósabb is. Ez az extra hatás más érintés nélküli kezeléseknél - sima sűrített levegővel történő hatóanyag bevitel során - nem jön létre, úgy ahogy az a biológiai bőrfiatalítás se, ami a nagy dózisú molekuláris oxigénnek és a kezelőfejjel végzett precíziós nyirokdrenázsnak köszönhető.

A kezelés itt még nem ér véget. Egy speciális nagy nyomású hyaluron belövő pisztolynak köszönhetően - mely egyedülálló szabadalom - a kezelés során hyaluron szérumgéllel tölthetőek fel a ráncok. A kezelés ezen része is teljesen fájdalommentes és azonnal látványos!

És ezután jön a ráadás: a kezelés eredményét megtámogatjuk belülről is a fokozott sejtlégzést elősegítő nagy dózisú - ezúttal ionizált oxigénnel!

Összefoglalva az o2-balance kezelés:

  • 1. dermaceutical ® TRANSCUTIN - transzdermális hatóanyag bevitel
  • 2. Molekuláris oxygén + hyaluron infúzió (érintés nélküli hatóanyag bevitel)
  • 3.Precíziós nyirokdrenázs
  • 4. Nagy nyomású hyaluron belövés a ráncok alá
  • 5. Ionizált oxygén - sejtlégzést fokozó inhalátor terápia

Vigyázz bőrödre! Válaszd a hatékonyabbat! Válaszd a biológiailag is hatékony kezelést, bőröd fiatalságáért. o2-balance transzdermális arcfiatalító kezelések.

Kezelés modulok részletesen:

KEZELÉS N°1 - Precíziós nyirokdrenázs

Új generációs nyirokdrenázs, mely minden kezelésnél kiegészül a kb. 96%-os molekuláris oxigén jótékony hatásaival. A nyirokdrenázs tudományosan elismert eljárás szemkörnyéki ödémára, karikás szemre, arckontúrozásra, folyadékegyensúly megtartására, rosacea, arcödéma vagy vérömleny kezelésére.

KEZELÉS N°2 - Molekuláris oxigén + 2 frakciós hyaluron infúziós kezelések

Kezelhető problémák: megereszkedett bőr, lifting problémák, szürke fakó bőr, szárazság, mélyrétegű vízhiány, akné, ráncok, rosacea, szemhély, szájkörnyék, érzékeny bőr, súlyosabb allergiára hajlamos bőr.

KEZELÉS N°3 - Hatóanyag belövés

A kezelések alatt laboratóriumi tisztaságú, magas minőségi követelmény rendszer szerint előállított 4 frakciós hyaluronsavval és transcutin hatóanyagokkal dolgozunk. Kezelhető területek: szemöldök közti ránc + homlok, szájkörnyék+nasolabialis ránc, szemkörnyék, szemhély, orcák, nyak ráncai, dekoltázs ráncai, ajak, kézfej.

KEZELÉS N°4 - Ionizált oxigén terápia

Esztétikai kezelések utáni relaxációhoz, a szervezet minden sejtjének oxigénnel való felfrissítésére, asztma, COPD, egyéb tüdőbetegségek tüneteinek enyhítésére*, általános regenerálásra, egészségmegőrzésre, fáradtságra, alvászavarok esetén*, érrendszeri problémáknál*, gyermekeknél krupp, asztma, gyakori légúti megbetegedések kezelésére*.

* Orvosi szakvélemény kikérése javasolt!

Kezelések időtartama:

Arc: kb. 50 perc | Arc-nyak: kb. 65 perc | Arc-nyak-dekoltázs kb. 90 perc

Mindegyik kezelés automatikusan tartalmazza a szemhéj kezelését is!

Árak:
 
1. PRECÍZIÓS NYIROKDRENÁZS
  arc arc-nyak arc-nyak-dekoltázs
Nyirokdrenázs 6.500 Ft / 15 perc 8.500 Ft / 25 perc 12.500 Ft / 35 perc

 

 2. MOLEKULÁRIS OXIGÉN + 2 FRAKCIÓS HYALURON INFUZIÓ KEZELÉSEK
  arc arc-nyak arc-nyak-dekoltázs
O2 + hyaluron infuzió 12.500 Ft 15.500 Ft 18.500 Ft

 

3. 4 FRAKCIÓS HYALURON NAGYNYOMÁSÚ TRANSCUTÁN BELÖVÉSÉNEK FELÁRAI
   ml felár
szemöldök közötti ránc + homlok 1,5-2 ml 3.500 Ft / terület
szájkörnéyk + nasolabilis ráncok 1,5-2 ml 3.500 Ft / terület
szemkörnyék + szemhéj 1,5-2 ml 3.500 Ft / terület
orcák 1,5-2 ml 3.500 Ft / terület
nyak ráncai 1,5-2 ml 3.500 Ft / terület
dekoltázs ráncai 1,5-2 ml 3.500 Ft / terület

 

4. IONIZÁL OXIGÉNTERÁPIA
 1 alkalom (20 perc) 4.000 Ft / alkalom
 Bérlet (alkalmanként 20 perc)  36.000 Ft / 10 alkalom

 


Rólunk mondták

"Tisztító arckezelésen voltam nálatok. A kezelés kíméletes, ugyanakkor nagyon alapos volt. Teljesen felfrissültem! :) "

B. Andrea, 34 , Szombathely

"Az O2 Balance kezelést próbáltam ki. Szimpatikus volt a kellemes környezet és a szívélyes kozmetikus, aki a kezelést végezte. A kezelés után úgy éreztem végre újra "lélgezik" a bőröm!"

K. Krisztina, 43 , Szombathely

"Virágszirom kezelésen voltam, kellemes,finom illetú relaxáló kezelés. A kezelés után arcbőröm felüdült és nagyon puha tapintású lett!"

Bné H. Veronika, 36 , Szombathely

"Az O2 Balance kezelést vettem igénybe, igazán kellemes és pihentető volt. A kezelést követően frissnek, tisztának és feltöltöttnek éreztem az arcbőrömet!"

T. Annamária, 40 , Szombathely

"Több kezelést is igénybe vettem már a Lívia szalonban: hyaluronos ráncfeltöltés, IPL végleges szőrtelenítés, O2 Balance kezelés. A hyaluron savas feltöltés valami szenzációs, az O2 Balance pedig rendkívül látványos. A klassz kezelések mellett, a személyzet is nagyon kedves, nagyon elégedett vagyok! :)"

Hné B. Erzsébet, 50 , Szombathely

"Arctisztításra foglaltam időpontot, mindennel elégedett voltam! Köszönöm."

D. Mariann, 37 , Szombathely

Itt találsz bennünket!

  • Bejelentkezés:
  • Email-címünk:
  • Nyitvatartás:
  • Címünk: