Innovatív arckezelés szirtuinokkal („örök fiatalság” proteinekkel),  resveratrollal (növényi szirtuin aktivátorral), hyaluronsavval, plankton kivonattal, oligopeptidekkel és gyümölcs kivonatokkal (gránátalma, sárgadinnye, mangó, kiwi, ananász, narancs, őszi- és sárgabarack, cseresznye, eper, papaya, grapefruit, feketeribizli, áfonya)

Ez az innovatív formula a legújabb DNS sejtszintű védelemben és a hámsejtek élettartamának megnövelésében elért tudományos eredmények felhasználásával született meg. A magas hatásfokú biotechnológiai összetevők és gyümölcskivonatok komplexe védelmet nyújtanak a bőröregedés ellen, aktiválják a bőr természetes regeneráló folyamatait. A kezelés látványosan csökkenti a ráncokat, fokozatosan javítja a bőr kondícióját, feszességét és növeli nedvességtartalmát a simább bőr és a fiatalosabb megjelenés érdekében. A termékek gyümölcsös, aromaterápiás hatása miatt igazi pihenésben és újjászületésben lehet részünk.

AJÁNLÁS:

Minden bőrtípusra javasolt 40 éves kortól.  Kúraszerű alkalmazása 45 év felett ajánlott, mely során a bőr állapotát látványosan és tartósan lehet javítani.

AJÁNLOTT KÚRA:

Minimum 8 kezelés, hetente 1-2 alkalommal

HATÁSA:

  • A mimikai vagy a korral járó ráncok intenzív, látványos csökkentése, feltöltése

  • A bőröregedés lassítása, a bőrszerkezet „újjáépítése”, bőrfeszesítés, és a bőr rugalmasságának növelése

  • Javítja az acszínt, halványítja pigmentfoltokat és bőrszín kiegyenlítő hatással bír

  • Fiatalos, ragyogó és pihent bőrt eredményez

FŐBB ÖSSZETEVŐK

NÖVÉNYI ŐSSEJTEK: Svájci (Malus Domestica) alma és egy vörös szőlőfajta (Gamay Teinturier Freaux) liposzómákba zárt őssejtjein alapuló egyedülálló formula, amely ideális környezetet biztosít a bőr őssejtjeinek, megóvja őket az oxidációtól, az UV sugárzás és a környezet káros hatásaitól, segíti a bőr megújítására irányuló genetikai funkciók végrehajtását. A szarkalábak és a ráncok fokozatosan kisimulnak, valamint a bőr fiatalosan sugárzóvá válik.

SZIRTUIN AKTIVÁTOROK: A szirtuinok – az „örök fiatalság” proteinek, olyan enzimek, amelyek elősegítik a DNS helyreállítását, megnövelik a bőrsejtek élettartamát. Ezenkívül a készítményekben speciális, szirtuinokat aktiváló, nagy mennyiségű resveratrol és származékait tartalmazó vörös szőlő kivonat található, ami védi a DNS-t, és növeli a sejtek élettartamát.

AKTÍV PLANKTON KIVONAT (Diguanosine Tetraphosphate – GP4G): Stimulálja a sejtek anyagcseréjét, „frissíti” az idős sejteket, erősíti a DNS védelmet és helyreállítását.

Antioxidáns, nyugtató hatású GYÜMÖLCS-KOKTÉL: A gránátalma intenzíven stimulálja a mikrokeringést,és a kollagén termelést, és antioxidáns hatású antociánokat, gallotanninokat, ellagitanninokat tartalmaz.  A sárgadinnye nyugtató hatású Superoxide Dismutase-t  “az élet enzimjét” tartalmaz. A mangó gazdag antioxidáns hatású karotinoidokban és nyomelemekben, míg a kiwi  C- és E-vitaminban, polifenolokban és más antioxidánsokban.

Anti-ageing hatású OLIGOPEPTIDEK komplexe: Aktiválja az extracelluláris mátrix makromolekulák (kollagén, elasztin és glükozaminoglikánok) szintézisét, ezáltal helyreállítja a bőrszövet tömörségét, feszességét és rugalmasságát.

HYALURONSAV KEVERÉK (nagy, közepes és kis molekulasúlyú): Hatékony hidratálás a bőr különböző rétegeiben.

Természetes MYORELAXING hatóanyag: az ebszékfű (Matricaria maritima) egyedülálló antioxidáns kivonata természetes „BOTOX-szerű” hatásával kisimítja az apróbb statikai és mimikai ráncokat. Stimulálja a kollagén és az elasztin bioszintézisét.

FESZESÍTŐ ÖSSZETEVŐ (anti-elastase): Az urzolsavban gazdag alma és áfonya kivonat gátolja az elasztint bontó elasztáz enzim működését, ezáltal hatékonyan javítja a bőr feszességét.

LIPOSZÓMÁK HOMOKTÖVIS BOGYÓ OLAJJAL: Ez az antioxidáns olaj kivételesen gazdag Omega zsírsavakban (3, 6, 7, 9), karotinoidokban és zsírban oldódó vitaminokban. Megakadályozza a lipidek peroxidációját és javítja a bőr anyagcseréjét.

Vitaminok (E-, A- és különlegesen stabil formában C-vitamin), panthenol (B5-provitamin), likopin, Q10 koenzim, ceramidok, fitoszterolok, trehalóz (természetes diszaharid, rendkívüli vízmegkötő képességgel), Trimethylglycine (cukorrépából kivont hidratáló aminosav), természetes olajok, kivonatok, és sok más bőrápoló összetevő.