SPLENDID PLAZMA PEN


Vágás nélküli bőrfiatalítás

Anti-aging kezelés

Szalonunkban is elérhető már a külföldön régóta sikerrel alkalmazott plazmafényes bőrfiatalítás. A maximum egy órás eljárás után csupán kb. egy hét felépülési idővel kell számolnunk. Eredményessége vetekszik a plasztikai műtétek eredményességével vágás, szúrás, vérzés nélkül.

MAGYARORSZÁGON AZ ELSŐK KÖZÖTT KEZDTÜK EL HASZNÁLNI A VÉDJEGYEZETT SPLENDID PLAZMA TECHNOLÓGIÁT

HOGYAN MŰKÖDIK A KEZELÉS?
A levegőben található gázok ionizálásával a készülék hegyén apró, úgynevezett plazmatikus vakuívek keletkeznek, amelyek segítségével a bőr felszínén mikro-milliméter nagyságú pontokat párologtat el, összehúzó hatása azonnal érvényesül anélkül, hogy a környező szöveteket roncsolná, vagy túlságosan felmelegítené. A pontok mátrixszerű elhelyezkedése azonnal csökkenti a bőrfelesleget. A kezelés helyén vékony kérgesedés jelentkezik, amely kb. egy hét alatt gyógyul, helyén új, feszesebb bőr keletkezik.

PLASZTIKAI SEBÉSZET FORRADALMI ALTERNATÍVÁJA

SEBÉSZETI BEAVATKOZÁS NÉLKÜL AKÁR A PLASZTIKAI MŰTÉTEK VÉGEREDMÉNYÉVEL MEGEGYEZŐ EREDMÉNYT IS ELÉRHETÜNK, AZ ÚJ PLAZMA TECHNOLÓGIA SEGíTSÉGÉVEL

A plazma technológia mint kozmetikai kezelés az elmúlt két esztendőben meghódította már egész Nyugat-Európát. A plazmával történő kozmetikai kezelés ezekben az országokban mára már teljesen megszokottá vált. Így nagy örömünkre szolgál, hogy végre Magyarországra is elért ez a módszer, amellyel azonnali eredményt tudunk produkálni olyan területeken, amelyre eddig a kozmetika nem, vagy csak kevés eredménnyel járó megoldást kínált.

A kozmetikai iparág legújabb irányát már nem az eddig megszokott elven működő kozmetikai gépek jelentik, hanem egy forradalmian új megközelítés, amely eredménye teljességgel megegyezhet a plasztikai műtéttel, viszont sebészeti beavatkozás nélkül.

A hagyományos műtétekkel ellentétben - ahol vágás, vérzés, varrás szükséges a felesleges bőr eltávolításához - a Splendid kezeléseknél az eredmény kíméletesen formázható a végletekig, anélkül hogy mindezekre sor kerülne.

A készülék a levegőben található gázok ionizálásával a bőr és az eszköz vége között létrehozza a 4. halmazállapotot - plazmaállapot -, ennek hatására elektromos ív jön létre, mely mikromilliméter pontban a bőrrel találkozva szublimálja, összehúzza azt, a környező szövetek roncsolása, illetve hőterhelése nélkül. A kezelés helyén kérgesedés keletkezik, mely apró barna pontok formájában látható. Ez kb egy hét  alatt rendeződik, alatta új, feszes bőr keletkezik.

Időtartam

Területtől függően 30-50 perces kezelési idő,  kb .7 napos gyógyulás, garantált eredmény a következő 20 hónapra.

Alapkezelés:

60 nap múlva korrekciós kezelés, amennyiben szükséges.

Vigyázz hamisítják!

Ne engedj a minőségből! Csak eredeti Splendid géppel dolgozó szakembert válassz a kezelésedhez!

Őt könnyen megismered az eredeti Splendid gépéről:

 

design & CMS by Webmark