Dr.med.Schrammek  mélyhámlasztás


A LÍVIA SZÉPSÉGSZALON

DR.MED.SCHRAMMEK HIVATALOS REFERENCIA SZALONJA

SZOMBATHELYEN  NÁLUNK VEHETŐ IGÉNYBE A GREEN PEEL

 

 

A  GREEN  PEEL Mélyhámlasztás a Dr.Med.Schrammek által vezetett orvoscsoport által kifejlesztett egyedülálló biológiai rendszer,mely természetes úton avatkozik be a bőr struktúrájába.

A GREEN PEEL gyógynövényes hámlasztó kezelés a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a világ egyik vezető természetes kozmetikai kezelési módja. A GREEN PEEL gyógynövényes hámlasztó kezelés hatékony megoldást nyújt a bőrnek és a testnek – minden bőrtípusnak, bármely korosztálynak, aknékezelésre (pattanásokra), a napfénytől károsodott bőrökre, feszesítésre, fiatalításra.  

 
 

MILYEN BŐRPROBLÉMÁKRA ALKALMAZZUK SIKERESEN A GREEN PEEL GYÓGYNÖVÉNYES MÉLYHÁMLASZTÁST?

 • Seborrheás , rossz vérkeringésű, tágpórusú és fakó bőr
 • Faggyú túlműködéses és milliumra (gríz) hajlamos bőr
 • Aknés bőr
 • Heges bőr
 • Megvastagodott seborrheás bőr
 • Öregedő bőr, túlzott napozás okozta károsodások
 • Korai ráncképződésre hajlamos bőr, ernyedt arckontúrokkal
 • Pigmentációs problémák
 • Stria, cellulit esetén.

 

MI AZ ELJÁRÁS LÉNYEGE?                                      

 • Az eljárás kémiai és szintetikus hámlasztó anyagok nélkül, 100% gyógynövény összetétellel erős vérbőség fokozó hatást ér el, mely a bőr méregtelenítéséhez vezet. 
 • Lehámlasztja az epidermális réteget és a cutis felső rétegeit aktivizálja, regenerálja.
 • Serkenti a sejtújraképződést, ezáltal egy jól látható bőrregeneráció is történik.
 • A bőr minősége javul színében és rajzolatában egyaránt.

 

 

HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS?

 • A mikroszemcsés formában lévő gyógynövények bemasszírozásakor elérjük a felső bőrréteg gyenge ledörzsölését.
 •  A kezelés során a bőr bepirosodik (mintha elaludtunk volna a napon), a használt anyag erős méregtelenítő hatást fejt ki, az alatta lévő réteget pedig aktivizálja, regenerálja. Továbbá fokozza a sejt újraképződést, így bőrregeneráció is történik, ezáltal a  bőr minősége javul.
 • Ugyanakkor a hatóanyagok bekerülnek a bőr mélyebb rétegeibe és napokig aktivizálódnak. Feloldódásuk közben értékes természetes hatóanyagokat adnak le a bőrnek, például vitaminokat, fitohormonokat, enzimeket.
 • Ilyenkor víz nem érheti a bőrünket, speciális tonikkal törölhetjük csak át.
 • A kezelést követő 3-4 napon a régi bőr elkezd leválni. A hámlás általában két napig tart. Az alatta lévő réteget pedig a bőrben elnyelődött anyag aktivizálja, regenerálja. Továbbá fokozza a sejt újraképződést, így bőrregeneráció is történik, ezáltal a  bőr minősége javul.
 • A bemasszírozást követő 5-6. napon történik az utókezelés, amikor a most különlegesen jó befogadóképességgel rendelkező bőrt értékes hatóanyagokkal látjuk el.
 • Eredmény: egyenletes bőrkép, évekkel fiatalabbnak tűnő bőrminőség!
 • Súlyos bőrprobléma esetén, 4 hét múlva megismételhetjük a kezelést!

 

HÁNY FAJTA KEZELÉST VÉGZÜNK?

Három kezelési forma a szebb és egészségesebb bőrért harmóniában a természettel.

CLASSIC – BŐR MEGÚJÍTÁSRA

A GREEN PEEL® hámlasztó kezelések „klasszikusa”. Egy átfogó bőrdiagnosztika után a Herbal Peeling keveréket intenzíven a bőrbe masszírozzuk, mely aktivizálja a bőr természetes hámlási folyamatait. A hámlási folyamat kettő-öt napig tart. Ez idő alatt az otthoni bőrápolás részeként a speciálisan erre a kezelésre kifejlesztett Dr. Schrammek otthoni bőrápoló termékekkel védjük, tápláljuk a bőrt. A hálmasztást követő ötödik napon a kozmetikus a már különösen felvevőképes arcbőrön egy „beauty finish” értékes tápanyagokat tartalmazó tápláló kezeléssel fejezi be a bőrmegújitó kezelés sorozatot. Adott bőrproblémától és zavartól függően a kezelés többször is megismételhető. 

ENERGY – A LÁTHATÓAN ÉLETTELIBB BŐRÉRT/ ÖSSZKÉPÉRT

A külső elhalt hámréteg meglazul, ahogy a gyógynövényes keveréket bemasszírozzuk a pórusokba. A hámlasztás ellenére a bőr regenerációjára is serkentően hat. Az Energy kezelés tökéletes választás tág pórusú bőrökre, valamint a korral járó pigmentzavarok kezelésére. Jótékony hatása leginkább az ismételt, kúraszerű alkalmazás esetén nyilvánul meg. 

FRESH UP - FRISSÍTŐ KEZELÉS AZ ÜDÉBB BŐRÉRT

Ez a kezelési forma sokkal inkább frissíti és revitalizálja a bőrt, mint hogy hámlasztaná. Körkörös mozdulatokkal stimuláljuk a bőrt, a pórusok megnyílnak, így a bőr sokkal könnyebben felveszi a hatóanyagokat. Az összkép egy élettel telibb és üdébb arcbőr.

 

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATUNK? ÚJ BŐRRE 5 NAP ALATT !!!

A Green Peel kezelés aktivizálja a bőr anyagcseréjét, méregtelenít, a sejtújraképződést fokozza, comedó oldó hatású, a gyulladt aknés csomók is a felszínre jönnek, könnyen kezelhetővé válnak. Különféle bőrhibáknál, hegeknél, pattanásoknál, pigmentfoltoknál, bőrfiatalításnál stb. nagyon látványosan tud változni a bőrkép. 5 nap alatt lehámlik a bőr, és teljesen új bőr képződik helyette..

Az „új bőr” nem piros, a bőrkép szemmel  láthatóan egyenletesebb, friss, tiszta és látványosan megfiatalodott. A foltok halványodnak, a ráncok, hegek mélysége csökken.

Súlyos bőrproblémáknál leghamarabb 4 hét múlva ismételhető a Green Peel kezelés.

 

LÁTHATÓ SIKER, AKI ISMERI, EZT VÁLASZTJA

A GREEN PEEL® hámlasztó kezelés sikerességét nemcsak tudományos tanulmányok és kutatások igazolják. Kivételes minőségét és a kezelés sikerességét a kozmetikus szakma is kitünteti.

2009-ben a GREEN PEEL volt a BEAUTY FORUM Readers’ Choice (olvasók választása) díj büszke győztesei!

A GREEN PEEL® kezelés újra első lett 2011-ben. Az első díj a „speciális kezelések” kategóriában a hatékony GREEN PEEL® hámlasztó kezelésé volt.

   

   

   

   

design & CMS by Webmark