MOLEKULÁRIS OXIGÉN kb. 96% CC*


Speciális technógia, ami kb. 96%-os molekuláris oxigént képes előállítani, majd egy oxigén infúziós pisztoly segítségével, érintés nélkül, be is juttatja a bőr mélyebb rétegeibe. Az általunk alkalmazott optimális nyomásbeállításnak köszönhetően, precíziós nyirokdrenázs kezelés végzését is lehetővé teszi, így a molekuláris oxigén jótékony hatása mellett a nyirokdrenázs kezelés bizonyítottan hatékony eredményeit is elérhetővé teszi számodra.

Nyirokdrenázs: tudományosan elismert eljárás szemkörnyéki ödémára, karikás szemre, arckontúrozásra, folyadékegyensúly megtartására, rosacea, arcödéma vagy vérömleny kezelésére.

A molekuláris oxigén egyedülállóan jótékony hatásáról…

Az oxigén nagyon fontos szerepet játszik a bőrben. A természetes öregedési folyamattal azonban a bőr oxigénellátása drasztikusan csökken:

  • 30 év felett mintegy 25%-al
  • 50 év felett 50%-al                                     

A bőrnek tiszta oxigénre van szüksége a mindennapi regenerációhoz és a tápanyagok felszívódásához. A halott bőrsejteket újonnan alakult sejtek váltják fel, amelyek nem képesek megfelelő oxigénellátás nélkül táplálni magukat. Az oxigén stimulálja a bőr anyagcseréjét, valamint a sejtek táplálékfelvételét, hogy a bőr megőrizze a sugárzóan friss megjelenését és fiatalságát. Ha azonban a bőrödnek nem áll rendelkezésre elegendő oxigén, akkor fáradtnak és halványnak fog mutatkozni. 

Az O2-BALANCE infúziós pisztollyal történő kezelése során a bőrt kb. 96%-os molekuláris oxigénnel élénkítjük. Az infúziós pisztolyal és az oxigénnel egy egyenletes nyomású, ~99,9%-osan megtisztított oxigénárammal végzett precíziós nyirokdrenázst alkalmazunk. A kb. 20-30 perc alatt elvégzett koncentrált oxigén kezelés hatása azonnali és hosszú távon tartós eredményt biztosít.

design & CMS by Webmark