Ha valódi és tartós felfrissülésre vágyunk, bízzuk magunkat a XXI. század technológiájára, és kényeztessük, formáljuk tudatosan testünket Szombathely centrumában, a Fő tér 2. alatt található Lívia Szépségszalonban, ahol kozmetika, elektrokozmetika és rendelő is vár. Egy családias hangulatú hely, ahol a tudomány segítségével hoznak kirobbanóan jó formába.

Séta a Szalonban
Belépve a felújított szépségszalon recepciójára otthonos meghittség fogad. Meleg narancssárga tónus mindenütt, harmonikusan összeválogatott színek és formák, minden a kényelmünket szolgálja. Érkezéskor mindenkit kávéval, teáéval és üdítővel kínálnak. A szalonban a szépségipar legmodernebb technikája kényeztet. A szolgáltatásokat nyugodt, kellemes, exkluzív környezetben vehetjük igénybe.

Lívia Szépségszalon
Természetes szépség a tudomány segítségével
A szépségszalon megyeszerte az egyetlen olyan szépségszalon, ahol doktornő végzi az orvos esztétikai kezeléseket- mint ráncfeltöltés vagy ajakfeltöltés, kémiai mélyhámlasztás- a hivatásával kötelezően együtt járó sterilitással és precizitással.

A szalon tevékenységének fő profilja az elektrokozmetika, amelynek nagy előnye, hogy sebészeti beavatkozások nélkül fiatalodhatunk. Végeznek itt bőrcsiszolást, ultrahangos kezeléseket, fogyasztó kúrát. Kérhetünk végleges szőrtelenítést is IPL technológiával, amelyet orvosi minősítésű géppel végeznek, ezért kiváló eredményt hoz tetőtől talpig, férfiaknak és nőknek egyaránt. Maga a technológia használható többek között szike nélküli ránctalanításra, pattanásos, aknés, zsíros, gyulladt bőr kezelésére, vagy öregségi foltok, szeplők eltüntetésére is.

Lívia Szépségszalon
A mesotherapia forradalmasítja az arc- és testkezeléseket
Érdekes eljárás a mesotherapia, amely átmenet a krém és a szike között, és amellyel visszaállíthatjuk a bőr biológiai óráját. A terápiával közvetlenül a kezelendő felületen, a bőrbe juttatnak be koncentrált kozmetikai hatóanyag „koktélokat”. Többek között bőr feszesítésre, az arc, nyak, dekoltázs, kezek kezelésére alkalmazható (utóbbi kettő tartós fiatalítására szinte kizárólag ez az egyetlen módszer). E mellett helyi zsírpárnák mérséklésében, megszüntetésében is segítségünkre lehet, sok esetben kiválthatja a zsírleszívást is, valamint a ritkuló haj problémájára is gyógyírt jelenthet.

Az egyedülálló sminktetoválást is doktornő végzi
Itt találkozhatunk a Szombathelyen egyedülálló Long-Time-Liner Conture make-up sminktetoválással is, amelyet szintén a doktornő végez. A Long-Time-Liner Conture make-up digitális intelligenciával, egyedülálló pontossággal és tökéletes színtelítettséggel készül. Soha nem mosódik el, uszodában, szaunában, strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor is tökéletes marad. Szinte fájdalommentes, mert a digitálisan működő precíziós orvosi műszer olyan mélységbe juttatja be a festéket a hámrétegbe, ahol még nem sért idegeket, vérereket, így nincs vérzés, nincs hegképződés.

Hajgyógyászat mesterfokon
Aki haja elvékonyodásával, hajhullással, ritkulással vagy kopaszodással küszködik, annak egyedülálló módszert kínál a Lívia Szépségszalon, a Mikrokamerás hajgyógyászatot. A mikrokamerás állapotfelmérés során ugyanis az orvos és betege 300- szoros nagyításban veheti szemügyre a fejbőrt, a hajszálakat és a hajhagymákat. Az elváltozásoktól függően aztán mindenki személyre szóló kezelést kap, amelyet a szakemberek professzionális termékeinkből állítanak össze, majd az eredményről kontrolvizsgálat során győződnek meg.

Lívia Szépségszalon
Aki azonban csupán felfrissülni vágyik, annak is érdemes ellátogatni a Lívia szalonba, hiszen számtalan masszázs-fajta (talp-, frissítő, aromaterápiás, méregtelenítő, alakformáló és fogyasztó) közül választhatunk, de kilazíthatjuk megfáradt izmainkat a különleges Jade-köves Thermo masszázságyban is. Végezetül, de nem utolsósorban a hely külön specialitása az Ayurvedikus kozmetikai kezelés, amely a legősibb, legholisztikusabb gyógymód, ami a Földön létezik. Az eljárás során esszenciális olajokat, aromás gyógynövényeket relaxációs masszázs segítségével juttatnak a bőrbe, mely egyensúlyba hozza a belső szerveket, stimulálja az energiaközpontokat.

A cikk eredetiben a Nyugat.hu:
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/livia_szepsegszalon_szombathely_megujulas

Címkék:

design & CMS by Webmark