Ez a mások által utánozhatatlan metódus biztosítja a fájdalommentes, vérzés nélküli munkát, a festék anyag egyenletes eloszlását és a színtelítettséget. Tudja meg a részleteket!
Long-Time Liner Conture Make-Up

A kíméletes tartós smink.

Minden más lemosható, ez viszont nem!
IGÉNYES SMINKTETOVÁLÁST SZERETNE?

INGYENES TANÁCSADÁS!

3 HÓNAP GARANCIA KORREKCIÓVAL!
MIÉRT VÁLASSZA A LONG-TIME-LINER-t?

mert:

· fájdalommentes
· nincs vérzés
· nincs hegképződés
· nincs duzzanat
· digitális intelligencia
· egyedülálló precizitás
· tökéletes színtelitettség

A LONG-TIME-LINER CONTURE MAKE-UP
A SMINKTETOVÁLÁS SZAKÉRTŐJE
GÉP-PIGMENT-SZAKTUDÁS egy kézben!

Ez a minőség garanciája. Máig utánozhatatlan!

A Long-Time-Liner technológia utánozhatatlan precizitása, a festékek egyedülálló minősége, az orvosi szakértelem és az egyedülállóan kifinomult vonalvezetése adja a Long-Time-Liner-re jellemző minőségi eredményt.

Az egyetlen akupunktúrás tű a gép által vezérelve csak az epidermis második rétegéig hatol, a subcutis érintetlenül marad. Ez a mások által utánozhatatlan metódus biztosítja a fájdalommentes, vérzés nélküli munkát, a festék(pigment) anyag egyenletes, hámfelszínben történő eloszlását és ez által a más készülékekkel összehasonlítva jóval egyenletesebb színtelítettséget, s adja 3-5 év alatt az egyenletes kikopás lehetőségét.

A Long-Time-Liner Conture Make-up-pal a nap 24 órájában magabiztosnak, szépnek érezheti magát hivatásában és magánéletében egyaránt.
Hogyan lehetséges mindez?

A Conture Make-up pigmentálása előtt a kontúrokat ceruzával előre megrajzoljuk, így Ön nyugodtan megnézheti, hogy az új smink összhangban van-e az egyéniségével. Ilyenkor még az esetleges javításra, változatásra is lehetőség nyílik. Csak ezután kezdődik a festék bevitele a bőrbe.
A Conture Make-up 2000 finompigmentáló készülék rendelkezik az orvosi termékek engedélyével, megfelel a minőségbiztosítási menedzsment irányelveinek a DIN EN ISO 9001/EN 46001 EWG szerint.
A Long-Time-Liner Conture Make-up 2000 sminktetováló gép és festékei az EU-ban orvosi minősítést kaptak és Magyarországon is rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel (ORKI ANTSZ stb.) valamint megkapta a BEAUTY OSCAR díját is.
Conture Make-up

Long-Time-Liner, a sminktetoválás szakértője
Előnyei:

· A Long-Time-Liner németországi cég 1987 óta levédett sminktetováló technológiája.

· Nem hagyományos permanent make-up készülék, hanem egyedülálló technológiát alkalmazó precíziós orvosi műszer.

· Érzékeli a bőr hámrétege által kifejtett ellenállást és kizárólag az epidermis 2. alrétegéig juttatja be a pigmenteket, így nem jár fájdalommal, vérzéssel, hegesedéssel.

· A permanent make-up gépekkel ellentétben a Long-Time-Liner kizárólag egyetlen akupunktúrás tűvel dolgozik, mely megismételhetetlen pontosságot és kíméletességet biztosít. Soha nem alkalmaz többhegyű tűcsúcsot. Hogy miért? Mert a Long-Time-Liner nem köt kompromisszumot, ha a végeredmény minőségéről van szó. Célja: a tökéletes eredmény, a lehető legkíméletesebb és legbiztonságosabb módon.

· A Long-Time-Liner saját laboratóriumában kikisérletezett és gyártott pigmentjei a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek, orvosi minősítésű festékei steril implantátumként juttathatók a bőrbe. A Long-Time-Liner nem kever, nem higít, nem pepecsel. Így megőrzi sterilitását, gyárilag előállított színei, a festékek konzisztenciája tökéletes eredményt biztosítanak.

· Precíz tűvezérlésének köszönhetően maximálisan kíméletes a bőrhöz.

· Nemzetközi tartós smink versenyek szinte állandó győztese, helyezettje.

· A leggyengédebb tartós smink módszer 20 éve.

· Ezzel az eljárással javítani lehet az ajkak, a szemöldök és a szemhéjak természet adta hiányosságain.

· Segítségével a vékony vagy hézagos szemöldök sűrűbbnek, a kicsi szemek nagyobbnak, a keskeny ajkak teltebbnek hatnak.

· A Long-Time-Liner Conture Make-up egy olyan smink, amely soha nem mosódik el, uszodában, szaunában, strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor is tökéletes marad.

· A Long-Time-Liner Conture Make-up egy nagyon kíméletes, világszerte egyedülálló módszer. Finom és fájdalommentes pigmentáció.

· A kozmetikus kezének esetleges bizonytalanságát a készülék automatikája kiküszöböli, így biztosítva azt, hogy a tű mindig csak a megfelelő mélységig hatoljon a bőrbe.

· Szinte fájdalommentes, mert nem sért idegeket, vérereket.

· Igazi, csábos, rúzsozott hatású szájat csak ezzel a sminktetováló módszerrel lehet igazán szépen elkészíteni.

· A sminktetováláshoz használt festékek allergéneket nem tartalmaznak, mivel egyenletes a festék bevitele, így az évek múlásával egyenletesen kopik ki, nem foltosodik.

· A szemöldök tetoválásnál egyedül a Long-Time-Liner ad lehetőséget a sminktetoválás kétféle módszerrel történő elkészítésére, így a szemöldök adottságai szerinti legtermészetesebb hatás elérésére.

Hátrányai:

· Mivel a Long-Time-Liner készülék és a hozzá kapcsolódó tanfolyam nem olcsó, valamint a tetováláshoz szükséges anyagok (tűk, festékek) ára is jelentős, így általában drágább, mint a hagyományos sminktetoválás.

SZEMÖLDÖK

A szemöldök meghatározó az arc harmóniája szempontjából, mivel közel helyezkedik el a szemhez. A nem megfelelő szemöldök jellegtelenné teheti az arc karakterét.

A szemöldök gyakran egyenetlenül nő, formája előnytelen vagy az állandó szedés következtében megritkul. Ilyen jellegű problémák hatásos korrigálására is lehetőséget kínál a Conture Make-up. Bizonyára Ön is tudja, hogy a befestés csak rövidtávú megoldást jelent. A Conture Make up-al azonban 3-5- évig éjjel-nappal tökéletes marad.

A szemöldök leggyakoribb hiányosságai

· ritka
· túl rövid
· távol kezdődik az orrtól, ezért optikailag szélesíti azt
· halvány, fakó
· nem megfelelő az íve
· balesetben megsérült, heges, stb.

Ezekre a problémákra a Long-Time-Liner Conture Make-up szemöldöktetoválás az igényes és tökéletes választás.

Ezzel a módszerrel lehet szálazott vagy satírozott technikát is alkalmazni.

Ha az eredeti szemöldök vékony, akkor satírozással, ha dúsabb és a kontúr teljes vonalán egységes, akkor szálazott technika alkalmazásával érhető el természetesebb hatás.

Minden sminktetoválást személyes megbeszélés, tanácsadás előz meg, majd ezután következik a szemöldökforma pontos megrajzolása és a vendég egyéniségéhez leginkább illő szín kiválasztása.

Szálazott vagy satírozott szemöldöktetoválás?

Csak a Long-Time-Liner Make-up sminktetoválás teszi lehetővé mindkét technika alkalmazását.

A szemöldök természetes adottságai határozzák meg, hogy melyik make-up technikát ajánlatos alkalmazni.

Satírozott szemöldöktetoválás

Vékony, ritka szemöldök esetén a satírozással szebb szemöldöktetoválás készíthető.

Szálazott szemöldöktetoválás

Ha dúsabb és kevéssé hiányos a szemöldök, akkor célszerű szálazott technikát alkalmazni.

Sminktetoválásnál is mindig természetességre törekszünk!

A gyönyörű tetovált szemöldök a tekintetet fiatalossá, dinamikussá teszi!

SZEMHÉJ

A szemhéjak alsó/vagy felső részének pigmentálása kihangsúlyozza, nagyítja a szemeket, kiemeli a szem színét és növeli kifejező erejét.

A ritka szempillák sűrűbbnek, a kicsi szemek nagyobban tűnnek. A szempillák közötti fekete vonal sűríti a szempillákat és mindenkinek jól áll.

Kinek ajánljuk a szemhéjtetoválást?

· Azoknak, akik nem akarják magukat minden nap sminkelni,
· allergiásak a sminkkészítményekre,
· szeretik a kényelmet,
· szeretik, ha reggel az ágyból felkelve is tökéletes a sminkjük,
· és mindazoknak, akik nem akarnak nap közben elmosódott sminkkel járni, hanem a nap 24 órájában ápoltnak szeretnének látszani.

A Long-Time-Liner szemhéjtetoválás különösen kíméletes, így a festékpigmentek csak a bőr legfelső ér-, és idegmentes részébe jutnak be. Ezért nincs vérzés, minimális a fájdalom, illetve a duzzanat.

AJKAK

Az ajkak nagyban meghatározzák a női arcot. A szabályos arcvonásokhoz illően telt ajkak vonzóvá varázsolják a nőt, így elbűvölheti környezetét és magabiztossá válhat a mindennapokban.

Az eljárás segítségével hangsúlyosabbá tehető az ajkak ideális kontúrvonala, megnagyobbítható az ajkak formája, de akár be is satírozható az egész száj.

Az ajaksatír korlátlan lehetőségeket biztosít a tökéletes szájforma és szín kialakításához. Segítségével az ajkak frissen rúzsozott hatást keltenek a nap minden percében.

Egy szép szájsatírozás vagy szájkontúr az ajkakat kifejezőbbé, tökéletessé teszi.

Nem kell többé újrarúzsozni az ajkait egy ebéd, vagy egy szenvedélyes csók után.

A szépen elkészített szájforma megfiatalítja viselőjét.

A Long-Time-Liner sminktetoválással készített szájkontúr tetoválás, illetve szájsatírozás tökéletesebb színteltséget ad, az eredmény jóval egyenletesebb bármely technikánál.

Mindezt vérzés, hegesedés, fájdalom nélkül.

Az ajakpigmentálás a szakterület magasiskolája, a csúcs, melyet csak a Long-Time-Liner technológiával lehet hibátlanul művelni.

Kinek ajánlott a Long-Time -Liner szájsatírozás?

· Keskeny, aszimmetrikus ajkak esetén, hogy harmonikus legyen az összhatás.
· Határozatlan, kicsit elmosódott ajak esetén, hogy határozottabb legyen a szájkontúr.
· Sportolóknak.
· Gyermekes anyáknak, mert garantáltan puszi álló.
· Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek a nap bármely szakaszában kifogástalanul kinézni.
· Ha partnerét nem szeretné rúzsával folyamatosan összekenni.
· Idősebb hölgyeknek, mikor is az ínysorvadás következtében „beesnek” az ajkak.
Minden sminktetoválást egy személyes megbeszélés, tanácsadás előz meg, majd ezután következik a szájforma pontos megrajzolása és az Ön egyéniségéhez illő szín kiválasztása. A szájsatírozás illetve szájkontúr tetoválás készítéséhez használt szín lehet természetes hatású, az ajak színéhez közel álló, de ha Ön attraktívabb szájat szeretne, akkor igény szerint erőteljesebb árnyalatot is lehet választani.

Amennyiben fél a fájdalomtól (bár a Long-Time-Liner sminktetoválás révén a különösen alacsony fájdalomküszöbbel rendelkező vendégeknél is minimális) nyugodtan kérhet érzéstelenítő injekciót a szájtetoválás előtt, hisz szalonunk orvosi felügyelet alatt működik.

Long-Time-Liner az egyedülálló minőségű szájtetoválás!!!
Szájsatír vagy szájkontúr készítése

Az Ön elképzelésein túl az határozza meg, mekkora a különbség a saját, illetve az elkészítendő szájforma között.
Félsatírozás vagy teljes satírozás

Mikor jelentősen kell a szájformát korrigálni, akkor célszerű félsatírozás vagy teljes satírozás választása. Ha szeretne az állandó rúzsozás nyűgjétől megszabadulni, akkor a Long-Time-Liner Conture Make-up szájsatír az igényes választás.
A szájkontúr sminktetoválás

Ha Ön elégedett a szájformájával és színével, csak hangsúlyosabbá akarja tenni, akkor elegendő a szájkontúr készítése.
MEGFAKULT, ELSZÍNEZŐDÖTT, ELRONTOTT SMINKTETOVÁLÁS JAVÍTÁSA

Régi, aszimmetrikus, félig kikopott, elszíneződött vagy rossz vonalvezetésű sminktetoválás a Long-Time-Liner Conture Make-up tetoválással jó eredménnyel kivilágosítható és láthatatlanná tehető.

SMINKTETOVÁLÁS ÁPOLÁSI JAVASLATOK

a kozmetikai tetoválást követő általános tanácsok:
· A tetoválást követően, a szemöldök érzékeny, enyhe húzódást lehet érezni.
· A húzódás csökkentésére, illetve a gyógyulás meggyorsítására speciális E-vitaminos védőkrémet használunk.
· A teljes gyógyulásig (pörk leeséséig) nem szabad szaunába, uszodába, strandra, szoláriumba, napra menni!
· Mosakodáskor nem érheti víz, ilyenkor ajánlatos a sminktetovált területet speciális védőkrémmel bekenni
· Ne piszkálja, kapargassa a kialakult pörköt, várja meg míg az magától lelökődik.
· Az esetleges duzzanat csökkentésére használjon hideg, száraz borogatást naponta többször néhány percig ( a nedves borogatás feláztatja a pörköt).
· A szemhéj sminktetoválást követően, de különösen másnap reggelre a szemhéj kicsit megduzzadhat. Ilyenkor hideg, száraz borogatás szükséges (zsebkendőbe burkolt mirelit tasak). Védőkrémet e területre nem célszerű használni, mivel kellemetlen, ha a szembe belekerül. A pörkös szemhéj érzékeny a napfényre, ezért napszemüveg használata ajánlott
· A száj a sminktetoválást követően érzékeny, duzzadttá válik, ezért javasolt a hideg borogatás alkalmazása (zsebkendőbe burkolt mirelit tasak). A húzódás csökkentésére és a gyógyulás elősegítésére speciális E-vitaminos védőkrémet szükséges alkalmazni. A duzzanat másnapra általában megszűnik, a száj felületén enyhe pörköt lehet érezni. A pörk leeséséig (kb.4-5 nap) nem szabad uszodába, szaunába, strandra menni, mert felázhat a pörk.
· A fertőzések elkerülése végett nem ajánlatos más után inni, használjon inkább szívószálat!
· Az UV fényt (napozás, szolárium) kerülni kell!
· A teljes gyógyulás kb. 3 hét, általában ennyi idő szükséges a kiválasztott szín beéréséhez, mert a sminktetoválás színe kezdetben halványabb, majd fokozatosan élénkül.

Döntsön olyan technológia mellett, amely már bizonyított! Ne a szavaknak higgyen!

Higgyen az eredményeknek és győződjön meg személyesen is a Long-Time-Liner tudásáról. Ingyenes szakmai konzultáció egyeztetett időpontban a Lívia szépségszalonban. Időtartam: 30 perc.

A cikk eredetiben az alon.hu-n:
http://www.alon.hu/node/7543

Címkék:

design & CMS by Webmark