Nem kicsit kell összeszedniük magukat Szombathely képviselőinek az eljövendő hónapokban, ha érdemi munkájukat a lehető legmagasabb hatásfokon kívánják folytatni, de talán elég lehet az is, ha minimálisra csökkentik a városháza ablakain át történő kitekintgetések számát. Nekünk pedig nem kell politikai elemzőknek lennünk ahhoz, hogy a Fő tér kettes szám alá költözött Lívia Szépségszalonból távozó, újjávarázsolt hölgyeket jelöljük meg annak a tekintélyes koncentrációvesztésnek okozójaként, amiből politikusaink részesülhetnek.

Küldje életreszóló vakációra szőrszálait!

A májusban nyílt szépségszalon ugyanis a már létező versenytársaival ellentétben egy sor olyan módszert és technológiát sorakoztat fel, amellyel versenyre aligha lehet kelni, hiszen Vas megyében kizárólag itt találkozhatunk velük. Ilyen például a villanófénnyel zajló végleges szőrtelenítés, aminél korszerűbb és biztonságosabb eljárást a tudomány jelen állása nem is ismer, és amit júliusban 30%-kal olcsóbban vehetünk igénybe a Lívia Szépségszalonban.

A fototermolízis, azaz fény- és hőterápia lényege abban áll, hogy elöli a szőrt termelő sejteket, így a makacs szőrszálak többé soha nem nőnek vissza. A fájdalommentes kezelés ezen felül egy sor gyötrő problémától szabadít meg: a bőrben rugalmas szöveteket életre hívva elősegíti a ránctalanítást, a faggyúmirigyek normalizálásával helyrehozza a pattanásos-gyulladt bőrt, de az intenzív fénynyaláb többszöri kezelés után eltünteti a nemkívánatos hajszálér tágulatokat az orron és a dekoltázson, a seprűvénákat a lábakon, de az öregségi foltokat és szeplőket is.

Üdítő méregtelenítés, és világszabadalomként jegyzett fogyimasszázs

De nem ez az egyetlen és utolsó eljárás, amit megyénkben kizárólag a Lívia Szépségszalon alkalmaz: az arcbőrfiatalítás, ráncfeltöltés, zsírégetés, narancsbőr kezelés, fejbőr és hajgyógyászat mellett az SPA méregtelenítésbe is csak itt futhatunk bele. Ez a berendezés vizes környezetben mikrohullámokat generál, negatív ionokat áramoltat, amik kivonják a salakanyagokat a testből, a bőr pórusain keresztül. Hasznos, mert helyére zökkenti belső egyensúlyunkat, a tehermentesített szervezet pedig lényegesen jobban reagál a különböző kozmetikai kezelésekre és gyógyszerekre.

Ha pedig fölös kilóinkat ráznánk le magunkról végleg, azt sem kell feltétlenül rigorózus diéták árán megtenni: Az elsőrangú fogyasztó masszázzsal két héten át 4-10 kilogramm fogyás garantált, szigorúan növényi alapanyagú táplálékkiegészítőkkel megspékelve.

A Lívia Szépségszalon a tudomány segítségével játszi könnyedséggel tárja szélesre a kapukat a természetes szépség forradalma előtt, tessék hát bátran besétálni azokon.

Bejelentkezés: 06-30-857-3541

A cikk eredetiben a Nyugat.hu -n:
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/2234_livia_szalon_megyeszerte_egyedulallo_technologiakkal

 

design & CMS by Webmark