Karaja make up dekorkozmetikumok


TERMÉSZETES, MÉREGANYAGMENTES  ÖSSZETEVŐK

GYÖNYÖRŰ SZÍNEK

RAGYOGÓ NAPPALI,-ÉS ALKALMI  SMINK

TERMÉSZETES ÖSSZETVŐK

A jó megjelenéshez elengedhetetlen az egyéniséghez és alkalomhoz illő smink használata. Nem könnyű azonban olyan termékcsaládot találni, amely nemcsak hosszantartó hatással és gyönyörű színvilággal rendelkezik, de használata bőrünket sem károsítja. A dekorkozmetikai ipar vezetői közt számon tartott luxus kategóriájú Karaja Make Up olyan magas minőségű olasz smink termékcsalád, amelyet a magas minőség és a kiemelkedő arányú természetes összetevők jellemeznek. A dekorkozmetikai ipar vezetői közt számon tartott vállalat termékeit a kiváló minőség és a folyamatos innováció fémjelzi.  A Karaja Make Up termékeket rendkívül nagy szakértelemmel, a legkorszerűbb berendezéssekkel és a legmagasabb tisztaságú alapanyagokból készítik. A kiváló minőség, a megbízhatóság, valamint a termékek és színek széles skálája teszi a Karaja Make Up-ot olyan céggé, amely képes a  világpiacon felmerülő igények tökéletes kielégítésére.

  • Valamennyi Karaja termék F.D.A. (Élelmiszer és Gyógyszeripari Intézet) hitelesített
  • A Karaja termékek nem tartalmaznak egészségre káros színező és festékanyagot
  • A Karaja termékeket nem tesztelték állatokon
  • A termékek elkészítéséhez felhasznált alapanyagokat a termékleírás tartalmazza

 

GYÖNYÖRŰ SZÍNEK

A Karaja a színek specialistájaként, teljes skáláját kínálja a professzionális sminkeknek a ragyogó arcszínért, a lenyűgöző ajkakért és a kifejező, szép szemekért. A Karaja smink tökéletes megjelenést biztosít, ellenáll a párának, hő és vízálló, hosszantartó hatása akár 13 órán át élvezhető. A Karaja smink kiválóan alkalmas természetes, nappali, alkalmi, esküvői sminkekhez, valamint fotózáshoz, címlapfotókhoz és filmforgatáshoz.  A kínálat az adott évszak sminktrendjének megfelelően félévente új szín és termékválasztékkal bővül. A termékek elegáns és praktikus kiszerelésben kerülnek forgalomba.

PIACVEZETŐ PROFESSZIONÁLIS SMINKEK

Karaja Make Up Olaszországban született 1985-ben, azóta számos országban megtalálható, a piacvezető professzionális smink termékcsaládok egyik vezetőjeként. Magyarországon 2009. óta van jelen, s mint az eddigi tapasztalatok mutatják a szépülni vágyó hölgyek nagy örömére. Magas hatóanyagtartalmú termékeivel, a legújabb trendeket folyamatosan követő ragyogó színeivel mind rendkívül tartós és egyedülálló sminkek készíthetőek. A termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, kozmetikai szempontból is ajánlottak a mindennapos használtra, mert használatukkal a bőr napról-napra szebb lesz. A Karaja Make Up sminktermékek még a legérzékenyebb bőrű hölgyek számára is ideális, s alapozói akár közvetlenül a kozmetikai kezelés után is bátran felvihetőek. 


ART GLITTERS ARC,-ÉS TESTDÍSZÍTŐ CSILLÁMOK  - Attraktívan csillogó szépség!

3D FACE ART GLITTERS

Arcdíszítő csillámok : Díszíthető vele az arc bármely területe, készíthető belőle szemkontúr, szemhéj árnyékolás, csillogó műszempilla, csillogó arc matrica!

 

3D BODY ART GLITTERS

Tartós testdíszítő csillámok: Hosszan tartó, de bármikor változtatható csillogó semi-tattoo!

design & CMS by Webmark