Splendid Styleye


Rádiofrekvenciás bőrfiatalítás

Anti-aging kezelés

 Az RF arcfiatalításra is kiválóan alkalmazható. Különlegessége, hogy a többi hasonló hatékonyságú kezeléssel ellentétben egyáltalán nem kellemetlen, sőt kifejezetten kellemes érzés. Ugyanakkor javítja a bőr tónusát, feszességét és szemkörnyéken is biztonsággal alkalmazható

 Az eredmények magukért beszélnek, nagyon szeretik a vendégek.

HOGYAN MŰKÖDIK A KEZELÉS?

1. rádiófrekvencia mechanizmus:

Az RF energia egyenletesen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelszín hőmérséklete alig nő. Az RF kétféle módon hat a bőrre. 

 Thermikus ,azaz hőhatás

A rádiófrekvencia hullámok a felhámon keresztül behatolnak az irharétegbe, ahol a kollagén rostokat 55 ℃ - 65 ℃-ra melegítik fel. Ezáltal a kollagén szálak zsugorodnak, a laza bőr pedig feszesebbé válik. Ugyanakkor a rádiófrekvenciás hő serkenti a kollagén regenerációját, segít visszaállítani a bőr rugalmasságát és a ráncok eltávolítását. Az RF hatására a bőr mélyebb rétegeiben 45-60 fokra nő a hőmérséklet, ez kollagénrostok denaturációjához vezet, megváltozik a természetes szerkezete, apró sérülések keletkeznek rajta. A felmelegített fibroblaszt sejtek elkezdenek több kollagént termelni, mert a szervezet megjavítja a sérüléseket, de valójában „túltermel”. Így friss, nagyobb vízmegkötő képességű és jobb minőségű kollagénnel töltődik fel bőrünk. Ezek a hatások vezetnek a bőr rugalmasságának javulásához mellékhatások és drasztikus beavatkozások nélkül. Az új kollagénrostok kifejlődéséhez hetekre van szükség. Rögtön látható eredmény viszont,hogy azonnali feszesedés is történik a bőrben a hő hatására.

Elektromágneses hatás
A kezelőfej közelében állandó elektromos és állandó mágneses mező alakul ki, amely szintén pozitívan befolyásolja a sejtek működését. az anyagcsere nő, sejtek oxigénfelhasználása is intenzívebb lesz, az enzimek aktívabban fejtik ki a hatásukat, a keringés, nyirokkeringés gyorsul, vérbőség keletkezik, emiatt nő a sejtek tápanyagfelvétele és

2.Tápanyagvezető mechanizmus: A rádiófrekvencia mélyreható vezetési funkcióval rendelkezik. Speciális tápanyagot vezet a mélyen található szövetekhez, így elősegíti a kollagén regenerálódását, valamint újjáépíti a lágyszöveteket, ezáltal a bőr tökéletesen felfrissül. A kezelőfejhez helyezett hatóanyagot folyamatosan juttatja be a bőrbe. salakanyag leadása is.

3.Infravörös fény mechanizmus: Az infravörös hullám egyfajta elektromágneses hullám 630 nm-es hullámhosszal. Erős átjárhatósággal rendelkezik. Az emberi sejtekkel rezonál, és felgyorsítja az anyagcserét. Amikor az infravörös hullám a testszövetek által felszívódik, egyfajta megnyugtató hőt termel az emberi test számára. A hő beszivárog az emberi szövetekbe és javítja az emberi test sejtjeinek állapotát. Az infravörös hullám fizikai tulajdonságai révén hatékonyan aktiválja a biológiai makromolekulák működését, javítja a vérkeringést és metabolizmust, ezáltal csökken a gyulladás és a duzzanat.

4.Vibrációs mechanizmus: Másodpercenként több száz rezgés tovább gyorsítja a vérkeringést, javítja az anyagcserét, csökkenti az izomfáradtságot, izomlázat, a duzzanatot.

MIKOR ALKALMAZZUK?

1. Szem környéke: Szem alatti sötét karikák és duzzanat csökkentése / Ránceltávolítás / Szemsarok feltöltés

Ez az első rádiófrekvencia amit szemhéjnél és a  szem alatti karikákon alkalmazhatunk. A szem alatti sötét karikák eltávolítása esetén a rádiófrekvenciás energia a bőrszövetet belülről kifelé melegíti fel. Így felgyorsítja a szem alatti bőr vérkeringését, a sötét karikák eltűnnek, a duzzanat csökken. Fokozza a kollagén rostok rugalmasságát, illetve az orbicularis oculi izom hajlékonyságát. A rádiófrekvencia hatására az alsó szemhéj lógó, laza bőre feszesebbé válik, a szem alatti duzzanat és a ráncok mennyisége, mélysége csökken.

2. Arc: Ráncfeltöltés / Bőrfeszesítés / Bőrfiatalítás / Pórusfeszesítés / Ránctalanítás

 • Megereszkedett, vagy laza bőrre
 • Apróbb, vagy mélyebb ráncokra
 • Lelassult anyagcseréjű bőrökre, vízhiányos bőrre

HOGYAN ZAJLIK  A KEZELÉS?

Szalonunkban komplex kezelésként kínáljuk az RF bőrfiatalítást.Önmagában is hatékony,de hatását fokozhatjuk,ha előtte bőrcsiszolást, utána pedig  ultrahangos mélyhidratálást végzünk, amivel a bőr tápanyaghiányát pótoljuk és elősegítjük az RF pozitív hatásának kialakulását.

A készülék kezelőfeje kellemetlenségek nélkül juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelszín hőmérséklete alig változik. A természetes szöveti ellenállás miatt keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználását és elősegíti a fibroblasztok működését, ezáltal a kollagén termelődését. A felmelegedés hatására a rugalmas-, és kollagén rostokon ún. „shrinking” figyelhető meg, amely egyértelmű feszesedést okoz. Ezért látható a rádiófrekvenciás kezelésen résztvevő vendégek számára is azonnal a pozitív eredmény. A kombinált kezelőfej kialakítás révén az eljárás nincs hatással az arc zsírszövetére, mely a bőr alápárnázottságát adja.

MIÉRT MÁS,MINT A TÖBBI?

     

A Spledid solf styleye 4 in 1 rádiófrekvenciás készülékkel egyszerre alkalmazhatjuk a vibráció jótékony vérbőség-, anyagcserefokozó mechanizmusát, ezzel csökkentve a sötét karikákat és a duzzanatot; a  rádiófrekvenicia feszesítő hatását, ami üdévé varázsolja a tekintetet; a tápanyagvezető mechanizmust amellyel értékes hatóanyagok juttathatók a sejtekbe, szövetekbe, ezzel táplálja, fiatalítja a bőrt, illetve az infravörös fény mechanizmust, ami jótékony hatással van a sejtekre, csökkenti a gyulladást és a duzzanatot.
Ez az első rádiófrekvencia amit szemhéjnál és a  szem alatti karikákon alkalmazhatunk.

A KEZELÉS HATÁSA

 • Serkenti a kollagén és elasztin termelődést
 • Feszesítés
 • Ránckezelés
 • pórusméret csökkentés
 • bőrtónus és textúra javítás
 • lógó bőr kezelése
 • vérbőség, anyagcsere fokozás

ÁLTALÁNOS ELLENJAVALLATOK

 • keringési rendellenesség, rosacea
 • fertőző betegség, lázas betegség, gyulladás
 • beültetett pacemaker, defibrillátor egyéb elektromágneses eszköz
 • beültetett idegen test a kezelendő terület alatt (izületpótlás, kapcsok)
 • AIDS, HIV fertőzés, daganatos betegség
 • terhesség, vagy szoptatás

BŐRREL KAPCSOLATOS ELLENJAVALLATOK

 • ismeretlen eredetű bőrbetegség, illetve aktív herpesz, psoriasis, ekcéma
 • hajszálértágulat, kötőszöveti rendellenesség
 • pigment hiányos betegség
 • fényérzékenységet okozó anyagok használata

design & CMS by Webmark