Rádiofrekvenciás arckezelések


MESOFORTE®​ MULTILASER

Rádiofrekvenciás  arckezelések

Ez a kezelés Vas megyében csak szalonunkban érhető el!

A XXI. század ráncfelvarrása kés nélküli!

Ez a technológiailag fejlett, bipoláris rádiófrekvenciás eszköz bámulatos eredményt nyújt a bőrfiatalítás és feszesítés terén egyaránt. A nagyfrekvenciájú (radiófrekvenciás) (RF) hullámok biztonságos, non-invazív módját kínálják a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésének az arcon és a test bizonyos területein. Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának és szerkezetének javítására.

MI IS AZ A RÁDIOFREKVENCIA?

Fizikai paramétereit tekintve a nagyfrekvencián belül a 30 kHz – 300 GHz közötti frekvenciatartományba eső elektromágneses hullámokat rádiófrekvenciának nevezzük. Ezen belül helyezkedik el a mikrohullám, mely frekvenciáját tekintve 300 MHz és 300 GHz közötti.
 

Az orvostudományban és az esztétikai kezeléseknél az alábbi generációk lelhetők fel:

Az I. generációs unipoláris RF, melynek hátránya, hogy az RF áram a test egész hosszán átáramlik, alacsonyabb kezelési hatékonyság, nagyon magas áramot igényel (200-300 Watts), a bőrt/elektródákat hűteni kell, és kissé fájdalmas kezelés.

A II. generációs bipoláris RF, melyre jellemző, hogy az RF áram 2 elektróda (pólus) között áramlik, a bőrbejutás mélysége állandó és körülbelül az elektródák közti távolság fele, az RF a kezelt területre koncentrálódik, nem invazív hatású.

A III. generációs tripoláris vagy multipoláris RF.  Az RF áram legalább 3 elektróda (pólus) között áramlik,  bőrbejutás mélysége variálható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben, az RF a kezelt területre koncentrálódik, nem invazív hatású.

 

A Rádiófrekvenciás technikát alkalmazva kétféle fizikai hatás valósul meg:

 1. Termikus hatás a bőrben és a bőr alatti szövetekben
 2. II. Elektromágneses hatás: a kezelőfej közelében mind az elektromos mező mind a mágneses mező állandónak tekinthető.
  Orvosi fizika tankönyvekből már ismert, hogy az elektromágneses hullámok ritmikusan ismételve frekvenciájuktól függően kedvező változásokat eredményeznek az extracelluláris térben.

A BIPOLÁRIS ÉS TRI-, vagy  MULTIPOLÁRIS  RF  BIOLÓGIAI  HATÁSAI

A termikus hatás és elektromágneses hatás a bőrben  pozitív irányú változásokat hoz létre.

 • Magasabb hőmérsékleten az enzimek aktívabbak, a sejtek anyagcseréje  nő, nagyobb az oxigén felhasználásuk is.
 • Pozitívan változik az alapállomány transzport- és szűrő funkciója, valamint a  mikrocirkuláció is. 
 • A kialakuló vérbőség megszűnteti a mikrocirkulációs zavart, emiatt a sejtek tápanyagfelvétele és salakanyag leadása javul, jobb lesz a szöveti oxigenizáció,  mely megszünteti a szöveti acidozist.
 • Javul a nyirokelfolyás is, mely tovább optimalizálja az alapállomány funkcióit.
 • A lokális  immunműködés is pozitívan változik a magas hőmérséklet miatt.
 • A fibroblasztok száma  meghatványozódik és jó minőségű I. típusú kollagén képződik.

MESOFORTE® MULTILASER

Rádiofrekvenciás  arckezelések

Ez a kezelés Vas megyében csak szalonunkban érhető el!

Moduláris, rádiófrekvenciás arckezelő készülék  lézerrel,

elektroporációval, ultrahanggal, iontophorézissel

Hatóanyag- beviteli módszerek szinergizmusa

egyetlen multifunkciós készülékben

Forrás: Dr Derm Equipment Kft.

                    

RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS

A Mezoforte® Multi Laser rádiófrekvenciás ránctalanításához a bipoláris kezelőfejet használjuk. A rádióhullámok a kezelőfejbe épített két pólus között áramlanak, biztosítva a bőr felületének megújulását.

 
A Dr Derm rádiófrekvenciás kezelőfeje fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállás következtében keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználását és hosszútávon elősegíti a fibroblasztok működését. A hő hatására a rugalmas és kollagén rostok területén ún. „shrinking” jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez. Ez a rádiófrekvenciás kezelés vendégek számára is azonnal látható eredményének magyarázata.

A bipoláris kialakítás révén a kezelés az arc zsírszövetére, mely a bőr alápárnázottságát adja, nincs hatással.
Innovatív megoldás a kezelőfej felületének folyamatosan ellenőrzött hőmérséklete, melynek révén a készülék pillanatról pillanatra szabályozza a rádiófrekvencia teljesítményét. A Computerized Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) révén a szaruréteget megóvja a túlzott felmelegítéstől, így alapvetően különbözik a hőmérséklet ellenőrzésre nem képes készülékektől.

KRIOTERÁPIA
Az arc rádiófrekvenciás kezelése után a CryoTyteRF® kezelőfej által közvetített hideghatás a maradék hő felesleges mélységi és oldalirányú terjedését akadályozza meg a felmelegített szövetekben.

 CryoTyteRF® kezelőfejjel kiaknázhatjuk a hideg terápia neuroimmunológiai hatásait és jótékonyan csökkenthetjük az RF kezelés vagy más beavatkozás hatására kialakult bőrpírt. A kezelés hatására szabad idegvégződések ingerlékenysége csökken, a fájdalom-ingerküszöb emelkedik. Az endorfinok azonnali felszabadulása  viszketés,-és fájdalomcsökkentő hatásban nyilvánul meg.

 A CryoTyteRF® csökkenti a bőr kivörösödését, s helyreállítja a rádiófrekvenciás hőhatások által felfokozott anyagcsere aktivitását a bőr felszíni rétegeiben.

MILYEN BŐRPROBLÉMÁKRA NYÚJT MEGOLDÁST?

 • Ránceltávolítás: a rádiófrekvenciás kezelések hatására javul az ernyedt bőr tónusa,  növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota.
 • Pórusok szűkítése: javul az aknés hegek állapota
 • Pattanások elmúlasztása

A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható a klinikai eredmény.

KONTRAINDIKÁCIÓK

 • Elektromos kezelések kontraindikációja: pacemaker, endogen defibrillátor, fémimplantátum a kezelt testrészen.
 • Bőrbetegségek: minden olyan kiterjedt elváltozást, mely a bőr ellenállását megváltoztatja. pl. kiterjedt psoriásis, dermatitis, vagy ekcema a kezelt területen, kiterjedt pigmentfoltok, naevusok, daganatos bőrbetegségek, égési sérülés.
 • Belszervi betegségek: szívelégtelenség, súlyos ritmuszavarok, thrombosis hajlam, malignus hypertónia, vese- vagy májelégtelenség, vérzékenység, súlyos diabetes.
 • Endokrinológiai betegségek
 • Immunrendszert érintő betegségek: HIV, daganat, acut infectiók, immundeficienciák, autóimmun betegségek.
 • Gyógyszerek: foto szenzibilitást okozó szerek (Tetracyclin származékok, Roacután), szteroidok és immunszuprimáló szerek, biológiai kezelés, véralvadásgátló kezelés.
 • Véralvadás zavarai:  thrombosis hajlam,  lezajlott thrombosis.
 • Terhesség, szoptatás, 18 év alatti életkor.

MILYEN KEZELÉSSEL KOMBINÁLHATÓ A RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS ?

A rádiófrekvencia termikus,-és elektromágneses hatása a bőrben  pozitív irányú változásokat hoz létre. A fibroblasztok száma  meghatványozódik és jó minőségű I. típusú kollagén képződik.

A rádiófrekvenciás arckezelés az alább felsorolt arcfiatalító eljárásokkal kombinálható:

BEMER 3000 SLT mágneses terápia A BEMER kezelés során néhány percen belül aktivizálódnak a test saját folyamatai, ez pedig végső soron a szervezet valamennyi funkciójának javulásához és harmonizálásához vezet. Ennek hatására javul a vérellátás, különösen a hajszálerekben, aktivizálódik az anyagcsere, serkentődik a sejtmegújulás, emelkedik a sejtek energiaszintje, megnő az oxigénellátottság, javulnak a véráramlás tulajdonságai (csökken a vérrögösödés hajlama), ellazul az izomzat. Ezeket az eredményeket számos nemzetközi tudományos vizsgálat igazolja.

Mikrodermabráziós kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket így segíti a lézeres kezelés során használt hatóanyagok jobb felszívódását .

MESOFORTE®​ MULTILASER   új iMeso® kezelőfeje innovatív kialakítása révén az elektroporáció és az iontoforézis egyidejűleg végezhető.

MESOFORTE®​ MULTILASER   Ultrahangos hatóanyag-bevitel Az ultrahang meglazítja a bőr felületén található szaruréteget és ezáltal elősegíti a hatóanyagok felszívódását. Emellett az erek kitágulnak, a sejtmembrán áteresztőképessége javul, a nyirokkeringés fokozódik.

MESOFORTE®​ MULTILASER  tű nélküli mezoterápia /elektroporáció- A tű nélküli mezoterápia során használt hatóanyagok egyedülállóan hatékony módon jutnak be a bőr irharétegébe(!). A kezelés célja, hogy a bőr tápanyaghiányát megszüntessük, így helyreállítsuk a már meggyengült bőrfunkciókat, mindezt fájdalommentesen. A mezoterápiás kezelés során alkalmazott lézeres kezelés segíti a hatóanyagok hosszantartó beépülését a szövetekbe.

MESOFORTE®​ MULTILASER  lézeres arckezelés biológiai katalizátorként működik, a szövetek átmelegednek,a  sejtképző és sejtregeneráló funkció beindul, a bőr áteresztőképessége megnő..Gyulladásgátló hatása miatt az apró bőr feletti vagy alatti gyulladások enyhülnek. Aktiválja a kollagén szintézist, fokozza a sejtek energiatermelését (ATP) a kollagén, és az elasztikus rostok képződése fokozódik,újrastrukturálja és átalakítja a szubkután rétegeket (fibroblastok).

Orvosi dermaroller kezelés - kollagén indukciós terápia – Az orvosi dermaroller kezelés során keletkezett mikrosérülések aktiválják a bőr öngyógyító képességét, aminek következtében a bőr fiziológiás kollagén termelődése 300-400%-kal fokozódik. Hatására az apró ráncok kisimulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, az aknés hegek halványodnak, a bőr tónusosabbá és feszesebbé válik. Az orvosi dermaroller kezelés során jelentkező bőrvörösség gyors csökkenését segíti elő a lézeres arckezelés és biostimuláció hatásának köszönhetően gyorsabban regenrálódik a kezelt bőrfelület.  

design & CMS by Webmark