Lézeres arckezelések


 

MESOFORTE®​ MULTILASER

Lézeres arckezelések

Ez a kezelés Vas megyében csak szalonunkban érhető el!

A lágy lézerterápia kis energiájú infravörös lézersugárral történik mely számos pozitív biológiai hatással bír. A sejteket határoló sejthártyák működését, a rajtuk keresztül végbemenő anyag és energia forgalmat jelentősen javítva a kezelt szövetek regenerációs képességét fokozza. A lágy lézerek sejtkárosodást nem okoznak. Javítják a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképződését,az ellenanyagtermelést, a vérkeringést. Csökkentik a gyulladásokat, az ödémákat.

LÉZER TÍPUSOK

A lézer sugarat két formában használják a gyógyászatban:

 • kemény, vagy sebészeti lézereket műtétekre,
 • a  lágy (angolul:soft) vagy hideg lézereket gyógyítási tevékenységre

A lézer egy különösen szabályos szerkezetű fény, amely az orvostudomány egyik igen jelentős szerepet betöltő eszköze. A soft lézer, a sebészi lézerhez képest rendkívül kis energiával dolgozik,  nem keletkezik látható elváltozás. A sebészeti lézerrel ellentétben a lágylézer vágásra nem alkalmas, ellenben sok jótékony hatása van, pl.: fájdalomcsillapítás, gyulladás-csökkentés, sebgyógyulás serkentése. A test öngyógyító folyamatait indítja be.

A lágy,-vagy hideg lézeres terápia napjainkban a legfejlettebb, és leghatásosabb noninvazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások közé tartozik. A lágy lézerterápia kis energiájú (0,5 - 500 mW teljesítmény) infravörös lézersugárral történik mely számos pozitív biológiai hatással bír.

A soft lézer kezelés fájdalom,- és érintés mentesen végezhető, így nem okozhat sérülést, fertőző betegség nem vihető át más személyre. Nem allergizál, nem okoz sugár,- vagy elektromos terhelést, nincs mellékhatása. A kezelés többször ismételhető, a kezelések hatása összeadódik. A kezelés fájdalommentes, ezért a gyermekeknél is jól alkalmazható.

Szemben a sebészi lézerrel a lágy lézer sejtkárosodást nem okoz, a sejtekben egy sor egyébként nem, vagy csak nehezen, lassan meginduló biokémiai folyamatot indukál, ezekben mintegy katalizátorként hatnak, segíti a beteg sejtek eredeti funkciójának visszaállítását.

 A lézer fénnyel besugárzott bőr olyan új anyagokat állít elő, melyek elősegítik a toxikus anyagok kiürülését, valamint biztosítják a bőr regenerációját. A sejtek élettani folyamatait fokozzák, így beindul az új sejtek képződése, csökkennek a gyulladások, ödémák, valamint fokozódik a sebgyógyulás.

A soft lézer a sejteket határoló sejthártyák működését, a rajtuk keresztül végbemenő anyag és energia forgalmat jelentősen javítva a kezelt szövetek regenerációs képességét fokozza. A lágy lézerek sejtkárosodást nem okoznak, segítik a beteg sejtek eredeti funkciójának visszaállítását.

A soft lézer javítja a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképződését, az ellen-anyagtermelést, a vérkeringést, csökkenti a gyulladásokat, az ödémákat. Alkalmazása megindítja az egyáltalán nem vagy igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású. A megnövekedett ellen-anyagtermelés javítja a szervezet általános védekezőképességét. Az ödémacsökkentés révén csillapítja az izom és ínfeszültségeket, így a balesetet szenvedett beteg igen hamar megszabadulhat a fájdalmától. A sejtfolyamatok eredménye a gyorsabb sejtszaporodás, a revaszkularizáció gyorsulása, a gyulladások, ödémák csökkenése, fájdalomcsillapítás és helyi immunstimuláció. Alkalmazásuk igen sokrétű. Sikerrel alkalmazzák reumatológiai, traumatológiai, gégészeti, bőrgyógyászati, ideggyógyászati, szájsebészeti betegségek kezelésére egyaránt.

A bőrgyógyászatban a hideglézer bioelektromos katalizátorként működik,  aktiválja a bőr elasztin és a kollagén rostjainak képződését. Ennek alapja, hogy a lágylézer meggyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, fokozza a fehérje-szintézist, elősegíti a sejtlégzést a sejtosztódást, javítja az érújraképződést, stimulálja az antitestképzést és az immunfolyamatokat, gyarapítja a kollagénrostok számát. Kúraszerű alkalmazás során a hatása összeadódik.

A SOFT LÉZER BIOLÓGIAI HATÁSAI A BŐRSEJTEKRE                                                    

 • biológiai katalizátorként működik, a szövetek átmelegednek
 • sejtképző és sejtregeneráló
 • stimulálja az új bőrsejtek létrehozását és növekedését
 • a bőr áteresztőképessége megváltozik, mert a sejthártya lipoidjai átrendeződnek
 • a kollagén, és az ellasztikus rostok képződése fokozódik
 • gyulladásgátló hatása, az apró bőr feletti vagy alatti gyulladások enyhülnek
 • aktiválja a kollagén szintézist, fokozza a sejtek energiatermelését (ATP)
 • újrastrukturálja és átalakítja a szubkután rétegeket (fibroblastok)
 • szabályozza a sejten belüli és sejten kívüli struktúrák közötti kölcsönös áramlásokat
 • növeli a kapilláris áteresztőképességet(ér-és nyirokrendszer)
 • tonizálja az érrendszert

 

MESOFORTE® MULTILASER

Lézeres  arckezelések

Ez a kezelés Vas megyében csak szalonunkban érhető el!

Moduláris, rádiófrekvenciás arckezelő készülék  lézerrel, 

elektroporációval, ultrahanggal, iontophorézissel

Hatóanyag- beviteli módszerek szinergizmusa

egyetlen multifunkciós készülékben:

Forrás: Dr Derm Equipment Kft.

LÉZERES KEZELÉS

A Mezoforte® Multi Laser koherens fénynyalábjának hatására a sejtek megújulási ciklusa lerövidül. Ez a károsodott sejtcsoportok vagy sejtrétegek gyorsabb pótlását eredményezi. A lézer által közölt energia mennyiség az ATP szintjének emelkedését váltja ki. A sejtek energiatároló vegyületének megszaporodása a kezelt szövet energia tartalékát növeli, így az energiaigényes sejtmegújulási és védekezési folyamatok akadálytalanul mehetnek végbe.

 

MILYEN BŐRPROBLÉMÁKRA NYÚJT MEGOLDÁST ?

A SOFT LASER TERÁPIA BŐRGYÓGYÁSZATI ,- ÉS KOZMETIKAI ALKALMAZÁSI TERÜLETEI

 • ránctalanítás
 • bőr regeneráció
 • lifting kezelések
 • kollagén rostok számának növelése
 • akne
 • herpes simplex
 •  herpes zoster
 • ekcéma
 • rosacea
 • sebkezelés
 • hegszövet kezelése

Ellenjavallatok

 • lázas betegségek
 • rosszindulatú daganatos betegség
 • tisztázatlan eredetű betegség
 • rák megelőző állapotok, festékes anyajegy területének kezelése
 • pajzsmirigy, endokrin szervek, mell kezelése
 • gombás bőrelváltozások kezelése
 • terhességben alhas, keresztcsont kezelése  

MILYEN KEZELÉSSEL KOMBINÁLHATÓ A SOFT LÉZERES BIOSTIMULÁCIÓ?

A lézeres biostimuláció a sejtciklus idejének lerövidülése révén a hámsejtek gyorsabb pótlását eredményezi. Feltölti a fáradt, ráncosodó bőr sejtjeinek energiatartalékait, és fokozza a fibroblasztok aktivitását, elősegítve ezzel a bőrfelszín megújulását.

A lézeres arckezelés az alább felsorolt arcfiatalító eljárásokkal kombinálható:

• BEMER 3000 SLT mágneses terápia A BEMER kezelés során néhány percen belül aktivizálódnak a test saját folyamatai, ez pedig végső soron a szervezet valamennyi funkciójának javulásához és harmonizálásához vezet. Ennek hatására javul a vérellátás, különösen a hajszálerekben, aktivizálódik az anyagcsere, serkentődik a sejtmegújulás, emelkedik a sejtek energiaszintje, megnő az oxigénellátottság, javulnak a véráramlás tulajdonságai (csökken a vérrögösödés hajlama), ellazul az izomzat. Ezeket az eredményeket számos nemzetközi tudományos vizsgálat igazolja.

• Mikrodermabráziós kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket így segíti a lézeres kezelés során használt hatóanyagok jobb felszívódását .

* MESOFORTE® MULTILASER   új iMeso® kezelőfeje innovatív kialakítása révén az elektroporáció és az iontoforézis egyidejűleg végezhető.

*MESOFORTE® MULTILASER   Ultrahangos hatóanyag-bevitel Az ultrahang meglazítja a bőr felületén található szaruréteget és ezáltal elősegíti a hatóanyagok felszívódását. Emellett az erek kitágulnak, a sejtmembrán áteresztőképessége javul, a nyirokkeringés fokozódik.

• MESOFORTE® MULTILASER  tű nélküli mezoterápia /elektroporáció- A tű nélküli mezoterápia során használt hatóanyagok egyedülállóan hatékony módon jutnak be a bőr irharétegébe(!). A kezelés célja, hogy a bőr tápanyaghiányát megszüntessük, így helyreállítsuk a már meggyengült bőrfunkciókat, mindezt fájdalommentesen. A mezoterápiás kezelés után alkalmazott lézeres kezelés segíti a hatóanyagok hosszantartó beépülését a szövetekbe.

* MESOFORTE® MULTILASER  rádiófrekvenciás arcfeszesítés – A rádiófrekvenciával történő arcfeszesítés hatására a bőr újabb, rugalmasabb kollagén rostokat képez, így a bőr teljesen átépül, hatására egy fiatalosabb és feszesebb bőrfelület jön létre, a mimikai ráncok mélysége csökken, az apróbb ráncok kisimulnak

•  Orvosi dermaroller kezelés - kollagén indukciós terápia - A dermaroller kezelés során keletkezett mikrosérülések aktiválják a bőr öngyógyító képességét, aminek következtében a bőr fiziológiás kollagén termelődése 300-400%-kal fokozódik. Hatására az apró ráncok kisimulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, az aknés hegek halványodnak, a bőr tónusosabbá és feszesebbé válik. Az orvosi dermaroller kezelés során jelentkező bőrvörösség gyors csökkenését segíti elő a lézeres arckezelés és biostimuláció hatásának köszönhetően gyorsabban regenrálódik a kezelt bőrfelület.  

design & CMS by Webmark