SPM Vacupress Digital a High Care-től/ SPM vákuummasszázs digitális High Care géppel

A "köpölyöző masszázs" röviden SPM (Saugpumpenmassage)a köpölyözés évezredes hagyományát élesztette fel új formában. A Weyergans-féle vákuum eljárást a legújabb orvosi és kozmetikai ismeretek szerint fejlesztették tovább és masszázzsal kombinálták. Ami mindebből létrejött egy High Tec készülék, melynek sok pozitív hatása van: az enzimaktivitás növelésének eredményeként erősen aktiválja a nyirokkeringést, fokozza a zsírégetést és erősíti a kötőszöveteket.

A kis szívópisztolyok feszesítk a bőrt a kézen, felkaron,dekoltázson és láthatóan kisimítják az arcbőrt.Tökéletes megoldás a cellulit(narancsbőr) és lerakódott zsírpárnák kezelésére, valamint a terhesség utáni stria csíkok halványítására is. Gondoskodik a depozsír lebontásáról a tipikusan problémás területeken ( csípő, has, comb), ezáltal jelentős körfogatcsökkenés érhető el, így 2-3 konfekcióméretet is csökkenhet a testméret. A vákuumos kezelés hatására a meghízott zsírsejtek kisebbek lesznek, kisimul és egészségesebb ,feszesebb lesz a bőr.

ALKALMAZÁSA

  • cellulit-szindróma (narancsbőr)
  • helyi fogyasztás (has, csípő, combtájékon)
  • lovaglónadrág szindróma
  • lerakódott zsírpárnák csökkentése
  • terhességi csíkok, striák halványítása
  • konfekcióméret csökkentése
  • stressz okozta görcsök oldása (háton és vállon)

MELY TESTFELÜLETEK KEZELHETŐK?

- szemkörnyék duzzanat
- arcbőr petyhüdtség
- toka
- dekoltázs, nyak
- has/hát
- karok
- fenék és combok

A CELLULIT KIALAKULÁSA:

A cellulit gyakori esztétikai probléma, a nők 80-90%-át érinti. A zsírsejtekben salakanyagok halmozódnak fel, és a zsírszövet lerakódása fokozódik, ezért a bőrfelület egyenetlen, esetleg gödörszerű behúzódások láthatók. Ezt a jelenséget régebben gyulladásos eredetűnek vélték, ezért cellulitisznek nevezték. Valójában a nők bőr alatti zsírszövetének jellegzetes felépítése okozza.

A zsírsejtek közötti rostok lefutását és a köztes tér zsírsejtekkel való kitöltését női hormonok, ösztrogének befolyásolják, tehát a cellulit a női nemi hormonok normál élettani hatásával magyarázható jelenség. Az érintett területen a bőr hűvösebb tapintású, mert a keringés nem tökéletes.
Kialakulásában szerepet játszó tényező az örökletesség, a rossz táplálkozási szokások, a mozgáshiány, és az átlagosnál lazább kötőszövet.
A cellulitkezelés célja: A felhalmozódott salakanyagokat és megduzzadt zsírsejtek eltávolítása. Ez csak a nyirokkeringés fokozásával valósítható meg.

A cellulit kezelésében az SPM módszer nagyon hatásos. A vakuum masszázs körülbelül ötvenszeresére fokozza a nyirokáramlást ( így felgyorsítja az anyagcserefolyamatok melléktermékeinek, a salakanyagoknak az elszállítását) , és a vérkeringést is serkenti. Javul a kötőszövet oxigénellátása és anyagcseréje, erősödik a zsírégetés folyamata. A fokozódó anyagcsere révén a kötőszövet megerősödik, visszanyeri rugalmasságát

A speciális pisztoly felszívja és masszírozza a bőrt.
A műszerhez csatlakoztatható kezelőfejek különböző méretűek, kis pohárhoz hasonlítanak.
A bőrfelületre ráhelyezve a gép szívóhatást gyakorol, a kezelő meghatározott irányokban mély kötőszöveti masszázst végez.

A zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik és szétpattannak, a sejtekből és a sejt közötti térből egyaránt az addig pangó folyadék a nyirokrendszeren és veséken keresztül távozik.
A bőr kipirosodik, feszes, sima, és rugalmas lesz. A kezelések következtében a testkerület centiméterben csökken, a kúra végeztével 1-2 konfekcióméretet lehet csökkenni.
A kezeléshez egy magas kollagén tartalmú zselét használunk.
A vákuum erőssége állítható, kezelésen belül is más-és más. Előrehaladott cellulit esetében a kezelés először érzékeny, akár fájdalmas is lehet, de ez alkalomról alkalomra változik, ahogy feszesedik a bőr, és ahogy kezdenek távozni a salakanyagok.A kezelés elején az érzékenyebb bőrtípusoknálpiros foltok jelentkezhetnek, melyek néhány napon belül felszívódnak.Ezek a vákuum okozta foltok a kezelés normális velejárói.A kezelés latt ajánlott sok folyadék fogyasztása(elsősorban ásványvíz, gyógyteák), valamint a zsíros ételek és édességek mellőzése, rendszeres testmozgás. A folyadékbevitelnek folyamatosnak kell lennie, hiszen a felfokozott nyirokáramlás a kezelés nélküli napokon is folytatódik.

Mi a kúra?

A kezeléseket először kúraszerűen kell végezni. Ez azt jelenti, hogy ideális esetben heti 2-3 alkalommal. Átlagos esetben is szükség van 10-15 kezelésre ahhoz, hogy a vendég sokkal jobban érezze magát a bőrében., ez már látványos változást hoz.
Az elért eredményeket 4-5 hetente célszerű egy emlékeztető kezeléssel megőrizni, de a folyadékfogyasztásról továbbra sem szabad leszokni.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Minden esetben a kezelendő testfelület/-ek méretétől és a bőr állapotától függ, de testrészenként min. 10-15 percet kell számolni.

Mit kell betartani a kezelés ideje alatt?

Kivétel nélkül kötelező mindenkinek a 2-3 liter kalóriaszegény folyadékot meginni!
Ha eddig nem ivott ennyit, - ami valószínű, hiszen akkor nem lenne narancsbőre!- annak vigaszt jelenthet, hogy a kezelések hatására már néhány napon belül gond nélkül meg tud inni valószínűleg még ennél is többet.
Amennyiben szükséges a súlyból is leadni, akkor természetesen a diéta is ajánlott.
Fontos, hogy a vendég maga is aktívan részt vegyen a kezelésben, hiszen minél többet tesz meg ő maga is, annál nagyon eredmény várható.

Tapasztalatok

Általában a harmadik kezelés után már látható változás, ezt még csak a vendég veszi észre magán.
(pl. beljebb tudja kapcsolni a melltartót, vagy a nadrág könnyebben felcsúszik)
Ötödik kezelés után már biztos, hogy más is észreveszi, megjegyzést tesz a változásra.

A kezelés ellenjavallatai/kontraindikációk:

- vérzékenységi betegséghajlam
- trombózis/vérrögösödés
- érgyulladás
- nyirokcsomó gyulladás, nyirokérgyulladás
- véralvadásgátló kezelés
- veseelégtelenség
- daganatos betegségek
- májcirhosis/májzsugor
- extrém magas vérzsír szint
- köszvény
- fertőző betegségek, lázas állapotok
- szívinfarktus után fél évvel
- előrehaladott érelmeszesedés

vissza

design & CMS by Webmark