Dr.med.Schrammek  mélyhámlasztás


Az örök fiatalság és vitalitás iránti vágy egyidős az emberiséggel. Nemcsak a szépség és a fiatalság, hanem a frissesség és az életerő is nagyon foltos. A jólápolt külső új kapukat, lehetőségeket nyithat meg előttünk a siker felé vezető úton. Több mint 50 éve elszántan dolgozunk azon, hogy vágyaidat teljesítsük – A GREEN PEEL gyógynövényes hámlasztó kezelés a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a világ egyik vezető természetes kozmetikai kezelési módja. A GREEN PEEL gyógynövényes hámlasztó kezelés hatékony megoldást nyújt a bőrnek és a testnek – minden bőrtípusnak, bármely korosztálynak, aknékezelésre (pattanásokra), a napfénytől károsodott bőrökre, feszesítésre, fiatalításra.  

Három kezelési forma a szebb és egészségesebb bőrért harmóniában a természettel.

A GREEN PEEL többféle problémára nyúlt hatékony megoldást. Dr. med. Christine Schrammek-Drusio az évek során folyamatosan fejlesztette, melynek eredménye a bőrgyógyász által kidolgozott, teljesen természetes kozmetikai kezelés. A bőrtípustól és a bőr állapotától függően személyre szabott, a felhasználandó gyógynövények mennyiségének variálásával kialakított kezelések, a Te speciális igényeidhez igazodva. A bőr alapos diagnosztizálása után a kozmetikusoddal együtt választjátok ki a háromféle eljárás közül a számodra leghatásosabb kezelést.

A kezelés alapja 8 különböző válogatott növényi keverék enzimekkel, ásványi anyagokkal és vitaminokkal, melyeket a bőrbe kell bemasszírozni.

CLASSIC – BŐR MEGÚJÍTÁSRA

A GREEN PEEL® hámlasztó kezelések „klasszikusa”. Egy átfogó bőrdiagnosztika után a Herbal Peeling keveréket intenzíven a bőrbe masszírozzuk, mely aktivizálja a bőr természetes hámlási folyamatait. A hámlási folyamat kettő-öt napig tart. Ez idő alatt az otthoni bőrápolás részeként a speciálisan erre a kezelésre kifejlesztett Dr. Schrammek otthoni bőrápoló termékekkel védjük, tápláljuk a bőrt. A hálmasztást követő ötödik napon a kozmetikus a már különösen felvevőképes arcbőrön egy „beauty finish” értékes tápanyagokat tartalmazó tápláló kezeléssel fejezi be a bőrmegújitó kezelés sorozatot. Adott bőrproblémától és zavartól függően a kezelés többször is megismételhető. 

ENERGY – A LÁTHATÓAN ÉLETTELIBB BŐRÉRT/ ÖSSZKÉPÉRT

A külső elhalt hámréteg meglazul, ahogy a gyógynövényes keveréket bemasszírozzuk a pórusokba. A hámlasztás ellenére a bőr regenerációjára is serkentően hat. Az Energy kezelés tökéletes választás tág pórusú bőrökre, valamint a korral járó pigmentzavarok kezelésére. Jótékony hatása leginkább az ismételt, kúraszerű alkalmazás esetén nyilvánul meg. 

FRESH UP

Ez a kezelési forma sokkal inkább frissíti és revitalizálja a bőrt, mint hogy hámlasztaná. Körkörös mozdulatokkal stimuláljuk a bőrt, a pórusok megnyílnak, így a bőr sokkal könnyebben felveszi a hatóanyagokat. Az összkép egy élettel telibb és üdébb arcbőr.

   

   

   

   

design & CMS by Webmark